Facebook Pixel «Είχα κλείσει με την Εθνική Αγγλίας»
| 2011-03-28 10:59:00

«Είχα κλείσει με την Εθνική Αγγλίας»

 «Είχα κλείσει με την Εθνική Αγγλίας»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποκάλυψε πως θα ήταν εκείνος στη θέση του Φάμπιο Καπέλο στην Εθνική Αγγλίας, αλλά τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη και απέρριψε την πρόταση την ομοσπονδίας της χώρας, καθώς βαριόταν να κάθεται σε ένα γραφείο!

«Ήμουν λίγες. ώρες μακριά. Σχεδόν είχα κλείσει», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός στην γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» και πρόσθεσε:

«Την τελευταία στιγμή άρχισα να το σκέφτομαι πάλι ‘άν αναλάβω μια εθνική ομάδα, τότε θα έχω ένα παιχνίδι τον μήνα και τις άλλες ημέρες θα κάθομαι στο γραφείο μου ή θα παρακολουθώ αγώνες. Θα πρέπει να περιμένω το καλοκαίρι για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ή έστω ένα Μουντιάλ’. Όχι, αυτό δεν ήταν για εμένα».

Στη συνέχεια, τόνισε πως επέλεξε τελικά να αναλάβει την Ίντερ: «Έτσι την τελευταία στιγμή ακύρωσα την συμφωνία και προτίμησα περιμένω την κατάλληλη ευκαιρία για να αναλάβω μια ομάδα, με ένα μεγάλο κίνητρο. Αυτή την βρήκα. Ήταν η Ίντερ».

Όσο για την νέα πρόκληση της καριέρας του, την Ρεάλ Μαδρίτης, επεσήμανε: «Οι ομάδες πρέπει να καταλάβουν ότι η προπονητική για εμένα δεν είναι απλώς να εμψυχώνω τους παίκτες, να προετοιμάζω τις ομάδες και να καταστρώνω πλάνα για ένα παιχνίδι, ή να κάνω αλλαγές. Πρέπει να ξέρουν ότι εάν με πάρουν σαν προπονητή, τότε, πρέπει να με δεχθούν όπως είμαι».

Με την ευκαιρία αποκάλυψε το οικογενειακό του πρόσωπο: «Όταν επιστρέψω σπίτι μου, είμαι σαν όλους τους άλλους. Βοηθώ τον γιο μου και την κόρη μου να κάνουν τις ασκήσεις τους για το σχολείο, πίνω καφέ με τη γυναίκα μου. Θέλω να έχω μια συνηθισμένη οικογένεια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags