Facebook Pixel Tα πήραν για το "7" του Κολοβού!
| 2013-08-12 13:20:00

Tα πήραν για το "7" του Κολοβού!

Tα πήραν για το "7" του Κολοβού!

Οι οπαδοί του Πανιώνιου έχουν ...αλλεργία στη λέξη "παράρτημα" και αυτός είναι ο λόγος που τάσσονται και κατά του δανεισμού ποδοσφαιριστών από τις μεγάλες ομάδες.
 

Μάλιστα, ορισμένοι φτάνουν στο ακραίο σημείο να μουρμουρίζουν ακόμη και για το δικό τους παιδί, τον Δημήτρη Κολοβό, επειδή πωλήθηκε στον Ολυμπιακό, αλλά παραμένει στη Νέα Σμύρνη και για τη νέα σεζόν. Τους χτύπησε -λέει- άσχημα μέχρι και το νούμερο φανέλας (!) του 20χρονου μεσεπιθετικού. Βλέπετε, έσπευσαν να συνδέσουν το «7» που θα φέρει στην πλάτη ο Κολοβός τη σεζόν 2013-14 με το «ερυθρόλευκο» μέλλον του.

Μόνο που ο παίκτης διατήρησε απλώς τον αριθμό που κουβαλούσε από την προηγούμενη περίοδο. Δεν τον... ανακάλυψε τώρα που υπέγραψε στους Πειραιώτες για να κλείσει το μάτι προς τον νέο εργοδότη. Ψιλά γράμματα όμως...

Κατόπιν αυτών, πάντως, η περίπτωση του Τόμας ντε Βινσέντι φαίνεται να ξεμακραίνει για τον Πανιώνιο. Ηταν που ήταν δύσκολο να καλύψουν το συμβόλαιό του (ή μέρος του) για να τον αποκτήσουν ως δανεικό από τον Ολυμπιακό, προκύπτουν και οι αντιδράσεις της εξέδρας. Οπότε, φαντάζει χλωμό να πάει «πλατεία» ο Αργεντινός επιτελικός μέσος.

*** Τα τελευταία χρόνια δεν παραχωρεί δανεικούς ποδοσφαιριστές στον Πανιώνιο μόνον ο Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ για δεύτερη σερί περίοδο άφησε στη Νέα Σμύρνη για να «ψηθεί» τον νεαρό μέσο Κώστα Παναγιωτούδη.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags