Facebook Pixel Ξέρει να παίζει σε διπλό ταμπλό
| 2011-03-28 20:15:00

Ξέρει να παίζει σε διπλό ταμπλό

Ξέρει να παίζει σε διπλό ταμπλό

Ο Βαλβέρδε αποδεικνύεται καλός ισορροπιστής, καθώς άλλα δηλώνει στα ισπανικά ΜΜΕ και άλλα λέει στο Λιμάνι. Το έχει ξανακάνει, άλλωστε, γι΄ αυτό στον Ολυμπιακό υπάρχει αίσθημα ήσυχης …ανησυχίας!

Η ουσία είναι πως ο Ισπανός κάνει παιχνίδι, παίζοντας σε διπλό ταμπλό για να δει τι θα γίνει στο τέλος. Είναι φανερό ότι πολύ θα ήθελε μια πρόταση από την Ισπανία. Όχι απαραιτήτως από κάποια κορυφαία ομάδα, της πρώτης πεντάδας, ας πούμε. Αλλά ακόμα και από κάπως μικρότερης δυναμικότητας, όπως για παράδειγμα η ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του της Βασκονίας, η Αθλέτικ Μπιλμπάο, που φέτος τα πηγαίνει εξαιρετικά.

Από την άλλη, στον Ολυμπιακό νιώθουν το περίεργο αίσθημα ήσυχης ανησυχίας που λέγαμε νωρίτερα. Από τη μια πιστεύουν και δηλώνουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά έχουν και τα αυτιά τους τεντωμένα σ’ αυτά που βγαίνουν στον ισπανικό Τύπο και τους ζώνουν τα φίδια.

Ας μην ξεχνάμε, εξάλλου, ότι ο Βαλβέρδε έπαιξε …μπάλα και με τον Κόκκαλη προ διετίας. Και τότε έκανε διάφορες κινήσεις, παίζοντας όλα του τα χαρτιά μέχρι το τελικό διαζύγιο. Αλλά εν τέλει δεν του έκατσε, λόγω της απογοητευτικής πορείας της Βιγιαρεάλ. Πάντως, όσο ο ίδιος δεν παίρνει μία ξεκάθαρη θέση για το αν θα παραμείνει ή όχι, τόσο δημιουργείται ανησυχία.

Για αυτό και κάποιοι έκαναν και μία δεύτερη ανάγνωση της χθεσινής ανακοίνωσης του Ολυμπιακού για τον Βαλβέρδε. Δηλαδή, ότι εκτός από το μήνυμα στους οπαδούς και τα ΜΜΕ, ουσιαστικά από τη διοίκηση ήθελαν να στείλουν μήνυμα και στον ίδιο τον Ισπανό τεχνικό. Είτε το συμβόλαιό του είναι διετές είτε 1+1, να μην έχει το μυαλό του στην πατρίδα του, αλλά αποκλειστικά στην επόμενη σεζόν με τον Ολυμπιακό. Σαν να του έλεγαν «εδώ θα μείνεις», για να κόψει τα αγαπημένα του παιχνίδια σε διπλό ταμπλό…

Σε λίγο, έρχονται στον σκύλο κι άλλες εξελίξεις στην υπόθεση Βαλβέρδε...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags