Facebook Pixel Ειρωνεία Μέταλιστ για ΠΑΟΚ και Ελλάδα!
| 2013-08-14 18:40:00

Ειρωνεία Μέταλιστ για ΠΑΟΚ και Ελλάδα!

Ειρωνεία Μέταλιστ για ΠΑΟΚ και Ελλάδα!

Λίγο μετά τον αποκλεισμό της από το Τσάμπιονς Λιγκ, η Μέταλιστ εξέδωσε ανακοίνωση με... επιθετικό ύφος για τον ΠΑΟΚ.

Η σχετική ανακοίνωση της Μέταλιστ στο facebook:
 

Σε αυτή, αναφέρει: «Η ΟΥΕΦΑ τιμώρησε την Μέταλιστ γι΄ αυτή τη χρονιά, αλλά είναι νωρίς για πανικό αλλά και χαρά για τους Έλληνες φιλάθλους.

Η ΟΥΕΦΑ ανέφερε πως «το κλαμπ μπορεί να εφεσιβάλει την απόφαση στο CAS». Αυτό σημαίνει πως αν η Μέταλιστ πραγματοποιήσει έφεση, τότε μπορεί και να συνεχίσει να συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, κατά τη διάρκεια που στη Λοζάνη εξετάζουν την έφεση της. 

Ας πάρουμε το παράδειγμα της Φενέρμπαχτσε, η οποία παρά τον αποκλεισμό της, βρίσκεται στο Τσάμπιονς Λιγκ και στον γύρο των πλέι οφ οι Τούρκοι θα αντιμετωπίσουν την Άρσεναλ.

Τον Ιούλιο, το σώμα εφέσεων της ΟΥΕΦΑ απέκλεισε την Μπεσίκτας και την Φενέρμπαχτσε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εξαιτίας συμμετοχής τους σε στημένους αγώνες. Ωστόσο, οι Τούρκοι προσέφυγαν στο CAS, το οποίο ανέβαλε την εφαρμογή της ποινής.

Σε κάθε περίπτωση, η Μέταλιστ τιμωρήθηκε για έναν χρόνο και όχι για τρία. Τρία χρόνια αποκλεισμού, θα προκαλούσαν μεγάλη βλάβη στον σύλλογο, οι «λεγεωνάριοι» ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να χάσουν το κίνητρό τους.

Τώρα, περιμένουμε την περαιτέρω αντίδραση του κλαμπ. Απλώς προτείνουμε τους Έλληνες να προπονηθούν περισσότερο, προκειμένου να προκρίνουμε βάσει της ικανότητάς τους να παίζουν ποδόσφαιρο και όχι λόγω μίας παράλογης απόφασης της ΟΥΕΦΑ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags