Facebook Pixel «Θα συμβάλλω, αλλά θα συμμετέχω μόνο αν...»
| 2011-03-28 22:21:00

«Θα συμβάλλω, αλλά θα συμμετέχω μόνο αν...»

«Θα συμβάλλω, αλλά θα συμμετέχω μόνο αν...»

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» τόνισε πως θα συμβάλλει στο ποσοστό που του αναλογεί στον Παναθηναϊκό οικονομικά, αλλά δεν πρόκειται να εμπλακεί διοικητικά λόγω της υπόθεσης των κασετών, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά…

Για το αν συναντήθηκε σήμερα με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, είπε: «Δεν συναντήθηκα σήμερα, πιθανόν αύριο, ναι, να συναντηθώ. Δεν είναι τίποτα σταθερό».

Για το αν θα συμβάλει οικονομικά, τόνισε: «Εξαρτάται τι θα ζητήσουν και ποιος θα το ζητήσει. Είμαι διατεθειμένος να συμβάλω εφόσον όλοι βοηθήσουν και εγώ με το ποσό το οποίο υποχρεούμαι».

Για το αν θα εμπλακεί στα διοιητικά, παίρνοντας το 25%: «Ουδέποτε έγινε συζήτηση για το θέμα αυτό. Δεν είμαι διατεθειμένος να συμμετέχω στο ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός έχει 100 χρόνια ιστορίας και εγώ 40 χρόνια στον Παναθηναϊκό και δεν θα συμμετέχω από την στιγμή που υπάρχει η εκκρεμότης με τις κασέτες".

Για το αν θα έρθει σε σύγκρουση, είπε: «Δεν έχω να επιτεθώ σε κανέναν. Τους εκτιμώ όλους. Αν έχουν γίνει παρατράγουδα, θα τα βάλουμε στο τραπέζι.

Δεν με ενδιαφέρει να αναμειχθω στον Παναθηναϊκό, απλά θέλω να βοηθήσω να βγει από το τέλμα, εγώ έχω το μπάσκετ.

Ναι, αν ξεκαθαρίσει το θέμα με τις κασέτες, μπορεί να μπω. Δεν ξέρω αν έχει αναμιχθεί ο Νικόλας Πατέρας, αν έχει θα το βρει η Δικαιοσύνη»

Τέλος, για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, τόνισε: «Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια. Η Μπαρτσελόνα είναι μεγάλη ομδα και και θα γινει ένα καλό παιχνιδι. Θελω να παρακαλέσω τους φιλάθλους να μην παρεκτραπούν. Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει όχι να χωρίζει, ιδίως σε θέματα ηθικής τάξεως»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags