Facebook Pixel Αναστολή στην ποινή της Μέταλιστ!
Ποδόσφαιρο
| 2013-08-16 11:45:00

Αναστολή στην ποινή της Μέταλιστ!

Αναστολή στην ποινή της Μέταλιστ!

Νέα τροπή στο σίριαλ της τιμωρίας της Μέταλιστ και της αντικατάστασής της από τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Τσ. Λιγκ. Τι αποφάσισε το Ανώτατο Ελβετικό Πολιτικό Δικαστήριο που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω! 
 

Όπως αναφέρουν ουκρανικά ΜΜΕ, το Ανώτατο Ελβετικό Πολιτικό Δικαστήριο αποφάσισε να αναστείλει την ποινή στη Μέταλιστ για το φερόμενο ως στημένο ματς με την Καρπάτι για τη σεζόν 2007/08 από το ουκρανικό πρωτάθλημα.

Μετά την εξέλιξη αυτή, οι Ουκρανοί αισιοδοξούν πως μπορούν να ανατρέψουν την απόφαση αποβολής από τα Κύπελλα Ευρώπης και αντικατάστασης από τον ΠΑΟΚ στις αναμετρήσεις με τη Σάλκε για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς ισχυρίζονται πως πάνω στη συγκεκριμένη υπόθεση στηρίχτηκε η απόφαση που πήρε η UEFA. Μάλιστα, ήδη έχουν κινηθεί σχετικά για να ενημερώσουν τα αρμόδια όργανα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και του CAS.

O υπεύθυνος Τύπου της ουκρανικής ομάδας, Βλαντιμίρ Μάρκοβ, έγραψε στο facebook: "Το Ανώτατο Ελβετικό Πολιτικό Δικαστήριο ανέστειλε την απόφαση του CAS. Παίζουμε με τη Σάλκε"!

"Δυστυχώς, αυτό δεν μας εγγυάται ότι θα ανακτήσουμε τη θέση μας στην Ευρώπη, γιατί η απόφαση του CAS δεν είναι δεσμευτική για την UEFA και αφορά μόνο ένα μέρος της. Όμως οι ελπίδες μας είναι σημαντικά αυξημένες", δήλωσε από την άλλη ο αντιπρόεδρος της Μέταλιστ, Κονσταντίν Πιβοβάροφ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags