Facebook Pixel «Νίκη και φύγαμε για πλέι οφ»!
| 2011-03-29 17:01:00

«Νίκη και φύγαμε για πλέι οφ»!

«Νίκη και φύγαμε για πλέι οφ»!

Σύνθημα νίκης για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης έδωσε ο Νίκος Λαζαρίδης προκειμένου ο Άρης να διατηρήσει τις ελπίδες του για είσοδο στα πλέι οφ.

«Αγωνίστηκα για πέντε χρόνια με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης κι έχω περάσει όμορφα χρόνια εκεί. Έχω να θυμάμαι καλές αλλά και κακές στιγμές. Από εκεί και πέρα για 90 λεπτά μέσα στο γήπεδο θα είμαστε αντίπαλοι και θα κυνηγήσουμε τους βαθμούς που για εμάς είναι πολύ σημαντικοί. Θέλουμε να μπούμε στην πεντάδα και είμαι βέβαιος πως θα γίνει πολύ δυνατό παιχνίδι. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα αποδείξει ο καθένας την αξία του», ανέφερε ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, μιλώντας στον arisfm.

Για το δρόμο που οδηγεί στα πλέι οφ, είπε: «Η ομάδα είναι καλά ψυχολογικά και αγωνιστικά. Πάμε με καλό ηθικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να έχουμε πολλές πιθανότητες για τα πλέι οφ. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας, είναι να επικρατήσουμε. Το παιχνίδι θα κριθεί στη δύναμη. Το θέλουμε πολύ.

Για εμάς είναι τελικός. Αν επικρατήσουμε κατά 90% πιστεύω πως θα περάσουμε στη διαδικασία των πλέι οφ. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. O Aστέρας είναι με τη πλάτη στον τοίχο. Θα έχουν σίγουρα άγχος για το ότι πρέπει οπωσδήποτε να σκοράρουν, αλλά κι εμείς θα χρειαστούμε γκολ για να κερδίσουμε. Είναι μια καλή ομάδα. Πρέπει να κλείσουμε τα ατού που έχει ο Αστέρας της Τρίπολης και να μπορέσουμε να σκοράρουμε».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags