Facebook Pixel Να γιατί θα τους λείψει στον Ολυμπιακό!
| 2013-08-25 18:01:00

Να γιατί θα τους λείψει στον Ολυμπιακό!

Να γιατί θα τους λείψει στον Ολυμπιακό!

 

Η μεταγραφή του Φέισα στην Μπενφίκα είναι γεγονός, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να απαλλάσσονται από το συμβόλαιο ενός παίκτη που δεν έδειξε στο διάστημα που φόρεσε τα ερυθρόλευκα, ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μία ομάδα στο επίπεδο του Ολυμπιακού.

Με τους Πειραιώτες, όμως, να στηρίζουν τη συμμετοχή του στην 11άδα τους και τον μάνατζέρ του να είναι... γάτα, βρέθηκε, τελικά, πρόταση για την παραχώρησή του. Και, χωρίς πολλές κουβέντες, ο Φέισα έφτιαξε τις βαλίτσες του και αποχώρησε από τον Πειραιά. Όχι ότι ο Σέρβος δεν ήταν ένας παίκτης ποιότητα, αυτό άλλωστε φαινόταν στον αγωνιστικό χώρο. Δύσκολα, όμως, μπορεί να πει κάποιος πως θα μείνει στο μυαλό των προπονητών του και των συμπαικτών του για τα αγωνιστικά του κατορθώματα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι στου Ρέντη συμφωνούν ότι θα χάσουν ένα πολύ καλό παιδί από την ομάδα, τώρα που έφυγε. Έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, που ποτέ δεν δημιούργησε προβλήματα. Τέτοια παιδιά σπανίζουν στα αποδυτήρια των συλλόγων σήμερα και αυτός είναι σίγουρα ένας λόγος που θα λείψει σε όλους από του Ρέντη ο Λιούμπομιρ και θα τον θυμούνται με νοσταλγία...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags