Facebook Pixel Είναι γάτα, είναι γάτα, στο Δ.Σ. για την Πανάθα!
| 2011-03-29 18:10:00

Είναι γάτα, είναι γάτα, στο Δ.Σ. για την Πανάθα!

Είναι γάτα, είναι γάτα, στο Δ.Σ. για την Πανάθα!

Σοβαρά τα πράγματα στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αν κρίνουμε από τη θήκη του i-pad με το οποίο προσήλθε ένας εκ των μετόχων. Η συνεδρίαση βρίσκεται σε εξέλιξη. Απών ο Παύλος...

Σε εξέλιξη βρίσκεται το κρίσιμο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το οποίο ξεκίνησε στις 17.00 το απόγευμα. Η πρώτη μεγάλη είδηση που προέκυψε δεν ήταν για καλό, καθώς από το συμβούλιο απουσιάζει ο Παύλος Γιαννακόπουλος λόγω ίωσης. Παρόντες όμως είναι όλοι οι υπόλοιποι μέτοχοι, πλην φυσικά του Ανδρέα Βγενόπουλου, ο οποίος είχε ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό πως δεν θα παρευρεθεί.

Έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκαν και περίπου 15 οπαδοί του «τριφυλλιού». «Φέρε τα λεφτά πίσω», φώναξε ένας οπαδός στον Πατέρα κατά την άφιξή του, ενώ ένας άλλος του είπε «φύγε».

Στο ΔΣ βρέθηκαν οι Γιάννης Βαρδινογιάννης, Νικόλας Πατέρας, Γιώργος Νίκας, Γιάννης Ξυλάς, Αργύρης Μήτσου, Θανάσης Γιαννακόπουλος, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, Μαίρη Λομβάρδου, Παναγιώτης Δάβαρης, Αδαμάντιος Πολέμης, Λεωνίδας Πολέμης, Βαγγέλης Σαμαράς, Ιάκωβος Γεωργανάς, Αντώνης Αντωνιάδης και Μίμης Δομάζος.

Ο sportdog παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσει άμεσα μόλις προκύψει κάτι νεότερο. Μέχρι τότε, δείτε ποιος είναι ο μέτοχος με τη θήκη i-pad με τη γάτα στη φωτογραφία που ακολουθεί.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags