Facebook Pixel «Βάζουν δικαστές που μιλάνε με τον Θεό»
| 2011-03-29 19:05:00

«Βάζουν δικαστές που μιλάνε με τον Θεό»

«Βάζουν δικαστές που μιλάνε με τον Θεό»

Με καυστικό τρόπο μίλησε ο Βίκτωρας Μητρόπουλος κατά της ΕΠΟ και της Πειθαρχικής Επιτροπής με αφορμή το θέμα της υπόθεσης της εκδίκασης των επεισοδίων στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

«Οι δικαστές πρέπει να είναι προπύργιο της δημοκρατίας αλλά στην ΕΠΟ βάζουν συνταξιούχους για να κάνουν την δουλειά, βάζουν ανθρώπους 60-70 χρονών που μόνο με το Θεό μιλάνε. Από το καλοκαίρι ο Πιλάβιος είχε φροντίσει για αυτό και στόχος ήταν να έχει η ΕΠΟ και το μαχαίρι και το πεπόνι.

Τώρα με το θέμα του ΠΑΟΚ έβγαλε ανακοίνωση ο Πιλάβιος και είναι φανερό ότι θέλει να καθυστερήσει ώστε να φτάσει πάλι το καλοκαίρι και τα βολέψει όλα. Για μένα έπρεπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ να καλέσει άμεσα την επιτροπή να συνεδριάσει ώστε να μην γίνει αυτή η αδικία σε βάρος του ΠΑΟΚ. Πραγματικά με εξόργισε η ανακοίνωση του Πιλάβιου. Πάντως αυτοί στην επιτροπή είναι τόσο μικρόμυαλοι, που ίσως δεν το έκαναν για να ζημιώσουν τον ΠΑΟΚ αλλά να δείξουν ότι έχουν εξουσία», είπε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4».

Όσον αφορά την αντίδραση του Ζαγοράκη και του ΠΑΟΚ γενικότερα ο Μητρόπουλος σχολίασε: «Εκτιμώ την προσπάθεια του ΠΑΟΚ και του κ. Ζαγοράκη αλλά κάθε χρόνο τέτοια εποχή ο ΠΑΟΚ είναι σε δύσκολη θέση και αναφέρομαι στο θέμα της αδειοδότησης. Η ΕΠΟ ακολουθεί μια τακτική εκφοβισμού στο θέμα αυτό και είναι ένα από τους λόγους που έχουμε φτάσει σε αυτό το χάλι. Είναι αρκετές οι ομάδες που έχουν προβλήματα και χρειάζονται την άδεια, επίσης δεν θέλουν να βρουν μπροστά τους και μια εχθρική διαιτησία. Η ΕΠΟ λέει σε όλους «κάτσε καλά και αν δεν μιλάς θα είμαστε εντάξει», έχει την δύναμη να το κάνει αυτό».

Για την αδειοδότηση των ομάδων, ο Μητρόπουλος σχολίασε: «Αυτό που χρειάζεται να κάνει η κάθε ομάδα είναι να δείξει ότι έχει βελτιώσει την θέση της σε σχέση με πέρυσι και έχει πληρωμένους τους παίκτες. Αυτό ουσιαστικά χρειάζεται για να πάρεις άδεια και ο ΠΑΟΚ π.χ. κάνει ΑΜΚ για να δείξει βελτίωση, πληρώνει τους παίκτες και παίρνει άδεια αλλά έτσι το βασικό πρόβλημα των χρεών παραμένει, έτσι έχουν τα πράγματα».

Για τον ΠΑΟΚ συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο Ζαγοράκης είναι υποχρεωμένος να κρατά χαμηλούς τους τόνους ώστε να μπορέσει να βγάλει την ομάδα από τα χρέη, έτσι πιστεύω. Θέλει να πάρει την άδεια χωρίς να βρεθεί κανένας Δημητρίου και να ερμηνεύσει λίγο διαφορετικά την θέση της ΠΑΕ ενώ δεν θέλει επίσης και να βρεθεί κανένας διαιτητής να τον κάψει στην συνέχεια. Έτσι νομίζω εγώ και πιστεύω ότι έχει δύο λύσεις μπροστά του, να τα βγάλει όλα στην φόρα ή να κάνει ένα βήμα μπρος και δύο πίσω. Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ είναι σε θέση να ακολουθήσει την γραμμή αυτή, εγώ όμως στην θέση του θα έβγαινα μπροστά και θα «διέλυα» τα πάντα
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags