Facebook Pixel Στη Γλυφάδα ο Κόντης!
| 2013-08-26 18:24:00

Στη Γλυφάδα ο Κόντης!

Στη Γλυφάδα ο Κόντης!

Ο Γιάννης Κόντης ανακοινώθηκε από τη Γλυφάδα. Οι κινήσεις – έκπληξη ήταν δεδομένες στη Γλυφάδα σε διοικητικό επίπεδο. Τη Δευτέρα (26/08), λοιπόν, ανακοινώθηκε η έναρξη συνεργασίας με τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Άρη, Γιάννη Κόντη, ενώ έγινε γνωστό ότι το πόστο του προέδρου αναλαμβάνει ο Κώστας Παπαγεωργίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παπαγεωργίου είναι ο πρώην διευθυντής ειδικών υποθέσεων του ΣΔΟΕ Αττικής, που είχε παραιτηθεί τον Μάρτιο του 2012, ενώ μία από τις τελευταίες υποθέσεις που χειριζόταν ήταν αυτή των «στημένων» αγώνων.

Η ανακοίνωση της Γλυφάδας: «Η διοίκηση της Π.Α.Ε ανακοινώνει πως στον προεδρικό θώκο της ομάδας αντικαθίσταται ο κύριος Ευάγγελος Ασλανίδης και αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου ο κύριος Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου.

Επίσης η Π.Α.Ε ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κύριο Γιάννη Κόντη ο οποίος αναλαμβάνει ολόκληρο τον σχεδιασμό της ομάδας για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Football League. Το Δ.Σ της Π.Α.Ε εύχεται και στους δυο κυρίους καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags