Facebook Pixel «Καβγαδάκια» στο ΔΣ…
| 2011-03-29 21:33:00

«Καβγαδάκια» στο ΔΣ…

«Καβγαδάκια» στο ΔΣ…

Κόντρες ανάμεσα σε δύο… στρατόπεδα υπήρξαν στο ΔΣ του Παναθηναϊκού. Από τη μία ήταν ο Γ. Βαρδινογιάννης και από την άλλοι οι εκπρόσωποι του Ανδρέα Βγενόπουλου.
 

Όλη την περασμένη εβδομάδα… ηχούσαν δυνατά τα τύμπανα του πολέμου, αλλά ευτυχώς για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του στο πολυαναμενόμενο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ κυρίευσαν οι ήπιοι τόνοι, έστω κι αν δεν έλλειψε το… αλατοπίπερο που ήταν κάποιοι διάλογοι σε έντονο ύφος μεταξύ των παραβρισκόμενων.

Πάντως όσο αφορά τους δύο ισχυρούς πόλους δηλαδή τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Νικόλα Πατέρα, τα πράγματα ήταν ήρεμα ανάμεσα τους. Οι άλλοι δύο της πολυμετοχικότητας, ο Ανδρέας Βγενόπουλος με τον Παύλο Γιαννακόπουλο δεν έδωσαν το παρών, με τον Τζίγγερ να ρωτάει τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη για την απουσία του «Βγενό» λέγοντας του «εσύ τι είσαι δικηγόρος του Βγενόπουλου; Δεν είσαι μέτοχος. Που είναι αυτός;».

Αυτό ήταν κάτι σαν απάντηση στην πρόταση του mister Manos να αναλάβει την προεδρία το δίδυμο Δομάζος-Αντωνιάδης καθώς όπως είπε «δεν είναι δυνατό να είναι σε αυτή την θέση ένας βολεϊμπολίστας».

Ένταση υπήρξε ανάμεσα και στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Αντώνη Αντωνιάδη, όταν ο μεγαλομέτοχος είπε πως απέτυχε το εγχείρημα της πολυμετοχικότητας. Τότε ο «ψηλός» θύμισε πως μέσα σε 2 χρόνια κατακτήθηκε ένα νταμπλ, ενώ η προηγούμενη διοίκηση στα 14 χρόνια είχε πάρει μόλις ένα πρωτάθλημα.

Μετά τον… ψηλό ήρθε και ο κοντός του θρυλικού διδύμου, ο Μίμης Δομάζος ο οποίος είχε κόντρα με τον παλιό πρόεδρο της ομάδας, Αργύρη Μήτσου ο οποίος τάχθηκε στο πλευρό του Γιάννη Βαρδινογιάννη!

Βύντρα με… 3-1!

Μεταξύ όλων των θεμάτων που συζητήθηκαν στον διοικητικό συμβούλιο ήταν και η έγκριση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Λουκά Βύντρα, που ανακοινώθηκε και επίσημα πριν δέκα μέρες.

Από τους 4 της διοικούσας οι τρεις (Βεκρής, Γόντικας, Νίκας)… άναψαν πράσινο για τον διεθνή αμυντικό, ενώ αρνητικός ήταν ο Αδαμάντιος Πολέμης που θεώρησε πολλά τα λεφτά που δόθηκαν προκειμένου να μείνει στον Παναθηναϊκό.

Πηγή: Leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags