Facebook Pixel Απάντησε με πρωτοσέλιδα ο Πατέρας!
| 2011-03-29 22:18:00

Απάντησε με πρωτοσέλιδα ο Πατέρας!

Απάντησε με πρωτοσέλιδα ο Πατέρας!

Αποφασισμένος να απαντήσει σε όσους τον κατηγορούν για κακοδιαχείριση πήγε στο σημερινό ΔΣ ο Νικόλας Πατέρας, ο οποίος είχε… οπλιστεί με δεκάδες πρωτοσέλιδα!
 

Ο πρώην πρόεδρος του «τριφυλλιού» μπορεί να μην συνάντησε τον Παύλο Γιαννακόπουλο, που έλειπε λόγω ίωσης, ωστόσο δεν άφησε την ευκαιρία χαμένη και έδωσε τις δικές του απαντήσεις.

Ο Πατέρας λοιπόν μπήκε στα γραφεία με περίπου 20 πρωτοσέλιδα των δύο «πράσινων» εφημερίδων, οι οποίες των... αποθέωναν πριν δύο χρόνια για τις μεταγραφές που έκανε και τώρα τον κατηγορούν για κακοδιαχείριση.

«Δείτε εδώ κάποια πρωτοσέλιδα. Πως έγραφαν καλά λόγια για τους παίκτες που φέραμε και τώρα με κατηγορούν ότι άφησα την ομάδα γυμνή. Πήραμε το νταμπλ, έχουμε παίκτες αξίας. Έκανα και λάθη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πατέρας και συνέχισε: «Δείτε που πήγαν τα λεφτά. Πήγαν στην ενίσχυση της ομάδας. Οι μεταγραφές είναι λαχεία. Ποτέ δεν έκανα κάτι με δόλο.

Πάντα κοιτούσα το καλό της ομάδας. Προσπαθούσα να κάνω τον εξισσοροπιστή έχοντας από την μία τον Βγενόπουλο να θέλει να ρίχνω λεφτά και από την άλλη τον Τζίγγερ να μου λέει να είμαι συνετός».

Απάντηση πάντως δεν υπήρξε από κάποιον…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags