Facebook Pixel «Το… παραμύθι να έχει καλό τέλος»
| 2011-03-29 22:39:00

«Το… παραμύθι να έχει καλό τέλος»

«Το… παραμύθι να έχει καλό τέλος»

Μετά το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο που δεν έβγαλε κάποιο αποτέλεσμα, η «Παναθηναϊκών Παρέμβαση» έβγαλε ανακοίνωση για όλους και όλα.
 

Αναλυτικά:

«Παρά την κρισιμότητα των περιστάσεων και τη σοβαρότητα των θεμάτων που έπρεπε να συζητηθούν στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός , με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι δεν ελήφθη καμία απόφαση που θα μπορούσε να βγάλει την ομάδα από την πορεία της στα βράχια.

Στη συνεδρίαση ,όπως αναμενόταν, δεν παραβρέθηκαν οι μέτοχοι που «πήδηξαν» από το καράβι όταν κατάλαβαν ότι η πολιτική τους οδηγούσε την ομάδα σε φοβερά αδιέξοδα. Ίσως και αυτή να ήταν η καλύτερη προσφορά τους για όσο χρόνο ασχολήθηκαν με την ομάδα. Όμως στη συνεδρίαση υπήρχαν και οι άλλοι μέτοχοι, που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχουν προσφέρει .Για μια ακόμα φορά έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία.

Η αναβολή και η μη λήψη κρίσιμων αποφάσεων που θα καθόριζαν το μέλλον, σε υγιείς βάσεις, του Παναθηναϊκού είναι εξίσου επιζήμια με τη λήψη λάθος αποφάσεων, κατάσταση που όλοι μας βιώνουμε σήμερα.

Κύριοι μέτοχοι της ΠΑΕ, αν και εφόσον συνεχίζετε να ενδιαφέρεστε για τον Παναθηναϊκό και κύριοι του Δ.Σ. της ΠΑΕ σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Αφήστε κατά μέρος τυχόν προσωπικές στρατηγικές και επιλογές, ξεκαθαρίστε τις μεταξύ σας σχέσεις, ξεκαθαρίστε το όραμα που έχετε για τον Παναθηναϊκό στα νέα δεδομένα της ελληνικής και παγκόσμιας πραγματικότητας, μιλήστε στον κόσμο της ομάδας και εξηγήστε τους την κατάσταση και τους στόχους και πάρετε αποφάσεις. Αποφάσεις που είναι αναγκαίες και πραγματικά αξίζουν στο «Σύλλογο Μεγάλο (που) δεν υπάρχει άλλος», τον Παναθηναϊκό μας.

Η κλεψύδρα των δηλώσεων τελείωσε για όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Είναι πλέον η ώρα των έργων ώστε το «παραμύθι» να έχει «καλό» τέλος. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει συγκεκριμένες απαντήσεις και ενέργειες.

Φτάνει πια.  Όσοι «δύνασθε» βγείτε μπροστά. “ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ”

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags