Facebook Pixel Μισή ντουζίνα γκολ και λίγα ήταν!
| 2013-09-01 18:50:00

Μισή ντουζίνα γκολ και λίγα ήταν!

Μισή ντουζίνα γκολ και λίγα ήταν!

Μετά από τρεις ήττες και έναν ευρωπαϊκό αποκλεισμό, οι Σουηβοί συνήλθαν με μισή ντουζίνα γκολ και τον Ιμπίσεβιτς να πετυχαίνει χατ τρικ.

Οι τρεις ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές ήταν σοβαρό πλήγμα και η παρουσία στον πάτο της Μπουντεσλίγκα οδήγησε στην παραίτηση-απόλυση του Μπρούνο Λαμπαντία. Ωστόσο, ο αντικαταστάτης του στον πάγκο, Τόμας Σνάιντερ ξεκίνησε την Πέμπτη με τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Europa League από την ανίσχυρη Ριέκα. Η Στουτγκάρδη βυθιζόταν και χρειαζόταν κάτι δυνατό για να πάρει τα πάνω της.

Βέβαια κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως το θύμα θα ήταν η αρκετά καλή μέχρι τώρα Χόφενχαϊμ. Οι Σουήβοί όμως τους διέλυσαν με 6-2 και έδωσαν έναν καλό λόγο στο κοινό τους να χαμογελάσει για πρώτη φορά φέτος. Ηρωες του απογέυματος ο διάσημος Ιμπίσεβιτς που σημείωσε χατ τρικ (19', 47', 63') και ο άσημος Τίμο Βέρνερ. Ο τελευταίος είναι ένας 17χρονος (έκανε ντεμπούτο την προηγούμενη αγωνιστική) που μοίρασε δύο ασίστ και εντυπωσίασε.

Το σκορ είχε ανοίξει για τους γηπεδούχους ο Ρούντιγκερ (12'), ενώ δύο τεμάχια πρόσθεσε και ο Μαξίμ (238', 55'). Ο Φόλαντ (26') είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1, με τον Φερμίνο να κάνει το 6-2 στο 87'.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags