Facebook Pixel «Παίζεις για το γόητρο και την τιμή…»
| 2011-03-30 10:30:00

«Παίζεις για το γόητρο και την τιμή…»

«Παίζεις για το γόητρο και την τιμή…»

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μίλησε στην εφημερίδα «O’ Jogo» για το μεγάλο πορτογαλικό ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής ανάμεσα στην Πόρτο και στην Μπενφίκα.

«Η προετοιμασία ενός ντέρμπι, είναι πάντα διαφορετική και εξαρτάται από το πότε γίνεται στη διάρκεια της σεζόν», ανέφερε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

«Όπως και να έχει, είναι ένα παιχνίδι που το κίνητρο είναι πολύ σημαντικό και συχνά ξεπερνά την προετοιμασία που έχει γίνει στη διάρκεια των προπονήσεων. Πάντα υπάρχουν λεπτομέρειες και ειδικές καταστάσεις σε κάθε τέτοιο παιχνίδι».

Όσο για την περσινή νίκη της Πόρτο, τόνισε: «Ξέραμε ότι είχαμε χάσει το πρωτάθλημα αλλά μας ενδιέφερε το όνομα της Πόρτο. Όσα έγιναν στη διάρκεια της χρονιάς μας είχαν στερήσει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε τον τίτλο και θέλαμε να παίξουμε για το γόητρο. Ήταν θέμα τιμής να χαλάσουμε το πάρτι της Μπενφίκα μέσα στην έδρα της».

Αναφορικά με το ντέρμπι της Κυριακής, σχολίασε: «Έχουμε να κάνουμε με δυο ομάδες σε διαφορετική διάθεση. Από τη μία πλευρά η Πόρτο ξέρει ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει το πρωτάθλημα κι από την άλλη η Μπενφίκα θέλει να το αποτρέψει αυτό και θα παίξει για την τιμή της. Σίγουρα θα υπάρξει συγκεκριμένη τακτική στο παιχνίδι όπως θα υπάρξουν και κάποια απρόβλεπτα πράγματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags