Facebook Pixel Αυτή είναι η πρόταση στον Κούπερ!
| 2013-09-04 08:24:00

Αυτή είναι η πρόταση στον Κούπερ!

Αυτή είναι η πρόταση στον Κούπερ!

Πόσα δίνει ο Άρης και πόσα ζητάει ο Αργεντινός;

Ο Έκτορ Κούπερ είναι ο νούμερο ένα στόχος του Δημήτρη Ηλιάδη για τη θέση του αντικαταστάτη του Γιάννη Χατζηνικολάου και από χθες ξεκίνησε η προσπάθεια να έρθει σε επαφή μαζί του. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Υπήρξε όμως επαφή με τον ισπανό δικηγόρο του, με τον οποίο η διοίκηση ήρθε πριν από 20 μέρες σε συμφωνία κουρέματος των χρημάτων που του οφείλονται ελέω 99. Σε αυτόν ξεκαθαρίστηκε ότι ο Αρης μπορεί να του προσφέρει συγκεκριμένα νούμερα και σε καμία περίπτωση, αυτά με τα οποία αμειβόταν όταν είχε έρθει πρώτη φορά (είχε ξεκινήσει με 300.000 ευρώ και έφτασε να παίρνει 1 εκ.).

Με δεδομένο ότι ο Κούπερ όπου πηγαίνει παίρνει μαζί του και τους δυο στενούς του συνεργάτες Φανταγκούσι και Πουέμπλα, οι κίτρινοι μετέφεραν στον δικηγόρο του ότι δεν μπορούν να δαπανήσουν για όλους μαζί παραπάνω από 300.000 ευρώ. Αυτή ήταν και η πρόταση μαζί με κάποια μπόνους.

Ο Ηλιάδης θα επιδιώξει να έχει επαφή και με τον ίδιο τον Ηλιάδη σήμερα και θα περιμένει την απάντησή του ως το μεσημέρι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ποσό που αρχικά ζήτησε η πλευρά του Κούπερ ήταν 600.000 αφού πρόσφατα είχε πρόταση από Ρωσία ύψους 800.000 ευρώ, νούμερα που φυσικά δεν μπορούν να υποστηρίξουν οι κίτρινοι.

Πηγή: allaboutaris.com 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags