Facebook Pixel «Θέλω να είμαι εδώ και στα 100 χρόνια»
| 2011-03-30 16:26:00

«Θέλω να είμαι εδώ και στα 100 χρόνια»

«Θέλω να είμαι εδώ και στα 100 χρόνια»

Ο Άρης πριν από λίγα χρόνια γιόρτασε τα 97 του χρόνια και ο Σάκης Τσιώλης με δηλώσεις του ευχήθηκε να είναι παρών στην ομάδα, όταν γιορτάσει και τα 100 χρόνια...

Ο Άρης αυτές τις ημέρες γιορτάζει και ήσασταν παρών στη λαμπρή εκδήλωση της περασμένης Παρασκευής.

«Πράγματι, πρόκειται για μια πολύ σημαντική στιγμή για τον σύλλογο. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και αυτό το δείχνει και η μακρόχρονη ιστορία που έχει. Προσωπικά είναι τιμή που τη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία δουλεύω στον Αρη και εύχομαι στην ομάδα και στους φιλάθλους της ότι καλύτερο στα επόμενα χρόνια!»

-Θα είστε παρών στη συμπλήρωση των 100 ετών; «Θα το ήθελα πάρα πολύ. Αν είμαι στα 100 χρόνια εδώ, θα σημαίνει πως η συνεργασία μου με την ομάδα θα είναι επιτυχημένη. Μακάρι να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά ως εκείνη τη στιγμή απέχουμε ακόμη 3 χρόνια».

-Θα μπει ο Άρης στα play offs; «Κάνουμε τεράστια προσπάθεια και εγώ και οι ποδοσφαιριστές και οι συνεργάτες μου, ώστε να καταφέρουμε να οδηγήσουμε τον Αρη στα play offs του πρωταθλήματος. Ο Άρης δικαιούται και αξίζει να είναι στα play offs, όμως δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο. Πρέπει ασφαλώς να κάνει το καθήκον του κερδίζοντας τους αντιπάλους στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές και από εκεί και μετά να ευνοηθεί από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Δικό μας χρέος, λοιπόν, είναι να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα των δύο προηγούμενων αγωνιστικών και μετά θα δούμε τι πετύχαμε».

-Στη Θεσσαλονίκη προσαρμοστήκατε; «Σιγά- σιγά μπαίνω στο κλίμα της πόλης. Είναι μια πόλη πολύ ζεστή που μου αρέσει και ειδικά τώρα που αφήνω το ξενοδοχείο και μπαίνω στο σπίτι που βρήκα, νομίζω πως θα την αισθανθώ και θα τη ζήσω ακόμη περισσότερο».

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags