Facebook Pixel «Με έχουν εντυπωσιάσει οι φίλαθλοι»
| 2011-03-30 17:04:00

«Με έχουν εντυπωσιάσει οι φίλαθλοι»

«Με έχουν εντυπωσιάσει οι φίλαθλοι»

«Πιο πολύ από όλα με έχουν εντυπωσιάσει οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού», δήλωσε σε συνέντευξη του ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Παράλληλα, ο Αργεντινός στις δηλώσεις του στο εφημεριδάκι της Ολυμπιακός CITIBANK, «Τα νέα στο Κόκκινο», αναφέρθηκε μετα καλύτερα λόγια στη ζωή του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά συνέντευξη του Ιμπαγάσα:

-Άριελ βρίσκεσαι από το καλοκαίρι στην Ελλάδα, διάστημα ικανό για να μπορείς να μου πεις τις πρώτες σου εντυπώσεις από την χώρα μας, αλλά και από την ομάδα.

«Μέχρι στιγμής όλα στην Ελλάδα είναι πάρα πολύ καλά, εκτός βέβαια εκτός από το ξεκίνημα της ομάδας, όμως τώρα όλα πηγαίνουν καλύτερα, η ζωή στην Ελλάδα, δεν μπορώ να πω ότι είναι η ίδια με αυτή στην, Αργεντινή, όμως έχει πολλά κοινά με την ζωή στην Ισπανία. Όπως για παράδειγμα το φαγητό, το κλίμα, πράγματα που βοήθησαν την οικογένεια μου για να μπει σιγά σιγά στο ρυθμό της ζωής εδώ. Επίσης μένουμε στην παραλία, όπως μέναμε και στην Μαγιόρκα. Όλα αυτά με έχουν βοηθήσει να προσαρμοστώ πιο εύκολα, καθώς και οι συμπαίκτες μου, με τους οποίους είμαστε φίλοι και έχουμε πάρα πολύ καλή συνεργασία γενικότερα».

-Από την Ελλάδα τι σε έχει εντυπωσιάσει και τι δεν σου άρεσε;

«Πιο πολύ από όλα με έχουν εντυπωσιάσει οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Ομολογώ πως δεν περίμενα τέτοια ατμόσφαιρα, όπως αυτή που δημιουργούν, όπου και να παίζουμε. Ανεξάρτητα την σημασία που θα έχει το κάθε παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά αυτό που δεν μου αρέσει είναι η κίνηση που υπάρχει στους δρόμους γιατί σε κάνει να αργείς πολύ.

-Όταν φωνάζουν το όνομα σου στο γήπεδο πως νιώθεις;

«Όταν οι φίλαθλοι φτάνουν να φωνάζουν το όνομα σου, σημαίνει ότι παίζεις καλά και προσφέρεις στην ομάδα και αυτό το αναγνωρίζουν. Είναι σίγουρα πολύ σημαντικό τόσο για μένα, όσο και για την ομάδα, αφού όλοι μαζί προσπαθήσαμε να φτάσουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου».

-Αναφερθήκαμε πριν στον ποδοσφαιριστή Ιμπαγάσα και τις ξεχωριστές του ικανότητες μέσα στο γήπεδο. Έξω από το γήπεδο ποιος είναι; Τι του αρέσει να κάνει;

«Είμαι θα έλεγα ένας άνθρωπος κανονικός, ήρεμος. Μου αρέσει να περνάω πολύ χρόνο με την οικογένεια μου, να περνάω χρόνο με τα παιδιά μου και τώρα που μένω σε μια ωραία πόλη όπως η Αθήνα, έχω αρκετά πράγματα να κάνω προκειμένου να περνάω καλά».

-Μια και μίλησες για τα παιδιά σου, θα προέτρεπες τον γιο σου να γίνει ποδοσφαιριστής;

«Είναι πολύ μικρός, μόλις 7 ετών και πιστεύω ότι το σημαντικό για αυτόν τώρα, είναι να διαβάζει τα μαθήματα του και να ακούει τις συμβουλές που του δίνουν οι γονείς του. Εγώ του λέω ότι πρέπει να τον ενδιαφέρει το σχολείο, αν και παίζει ήδη ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του Ολυμπιακού. Αργότερα να αποφασίσει ο ίδιος τι θέλει να κάνει».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags