Facebook Pixel Στο σημείο μηδέν ο Ηρακλής…
| 2011-03-30 18:53:00

Στο σημείο μηδέν ο Ηρακλής…

Στο σημείο μηδέν ο Ηρακλής…

Εξαιρετικά δύσκολη είναι η κατάσταση στην ΠΑΕ Ηρακλής όσον αφορά το θέμα της εξασφάλισης της αδειδότησης, καθώς λίγες μόνο ώρες πριν την εκπνοή της διορίας για την κατάθεση του φακέλου οι περισσότερες υποθέσεις παικτών (που έπρεπε να κλείσουν ή έστω να έρθουν σε συμβιβασμό) παραμένουν ανοιχτές και άλυτες!

Πιο συγκεκριμένα από το πρωί της Τετάρτης (30/03), στα γραφεία της ΠΑΕ βρίσκεται ο εκπρόσωπος των Μάρα, Γιάκομπ, Ντάνι, Παπαστεριανού, Μπαντή και Κυριαζή, Δημήτρης Καρύδας, ο οποίος προσπάθησε να έρθει σε μία πρώτη συμβιβαστική λύση με τους ανθρώπους του Ηρακλή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τόσο οι παίκτες αυτοί όσο και ο εκπρόσωπός τους αρνήθηκαν να υπογράψουν το έγγραφο με αποτέλεσμα η υπόθεσή τους να παραμείνει ανοιχτή, μη μπορώντας να κάνουν άλλη υπομονή. Οι έξι ποδοσφαιριστές απαίτησαν μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται και μάλιστα άμεσα, γεγονός που σφίγγει ακόμα περισσότερο τον κλοιό γύρο από τους διοικούντες τον Ηρακλή.

Την ίδια στιγμή στα γραφεία ήταν και ο δικηγόρος των Τουμά, Μπόσνιακ, Κωφίδη, Ντιέ, Παπαζαχαρία, που πλέον δεν ανήκουν στην οικογένεια του Ηρακλή, για τους οποίους επίσης οι συζητήσεις κατέληξαν σε ναυάγιο. Την υπόθεση των πέντε αυτών πρώην στελεχών της ομάδας έχει αναλάβει ο συγκεκριμένος δικηγόρος, ο οποίος βρέθηκε από νωρίς στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα, μη μπορώντας ωστόσο να έρθει σε κάποια συμφωνία με τους διοικούντες. Τόσο ο μάνατζέρ τους όσο και ο νομικός εκπρόσωπος τους, δεν υπέγραψαν το έγγραφο, ζητώντας να καταβληθεί άμεσα στους παίκτες ένα μέρος των οφειλομένων τους.

Κάποια στιγμή μάλιστα, οι τόνοι μεταξύ του Γιάννη Τάκη και του Δημήτρη Καρύδα, ανέβηκαν αρκετά, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων επανήλθε η ηρεμία. Το επεισόδιο αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει με τον χειρότερο τρόπο το κλίμα και τον εκνευρισμό που επικρατεί στο στρατόπεδο του Ηρακλή, αφού λίγες μόνο ώρες πριν την εκπνοή της πρώτης διορίας για την κατάθεση του φακέλου, υπάρχουν πολλές υποθέσεις ανοιχτές.

Τα έντεκα ονόματα των παικτών που αναφέρθηκαν είναι κάποια μόνο από αυτά με τα οποία ο Ηρακλής θα πρέπει να έρθει άμεσα σε κάποιον συμβιβασμό, αν θέλει να αποφύγει τις περσινές περιπέτειες και να λάβει την αδειοδότησή του. Μέχρι στιγμής πάντως τα πράγματα μόνο αισιόδοξα δεν είναι για τους Κυανόλευκους, αφού σε μικρό χρονικό διάστημα απαιτούνται αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Πηγή: contra.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags