Facebook Pixel Τα… πήρε με δημοσιογράφο ο Ετό, ήθελε να τον απολύσει! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-03-30 19:27:00

Τα… πήρε με δημοσιογράφο ο Ετό, ήθελε να τον απολύσει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα… πήρε με δημοσιογράφο ο Ετό, ήθελε να τον απολύσει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σάμουελ Ετό δεν είναι συνηθισμένος στην αρνητική κριτική και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στην συνέντευξη Τύπου του Καμερούν μετά την ήττα από την Σενεγάλη με 1-0 για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.
 

Ένας από τους δημοσιογράφους λοιπόν, ρώτησε τον επιθετικό της Ίντερ εάν το αποτέλεσμα αυτό μπορεί να βάλει τέλος στην «εποχή Ετό» στην Εθνική, ερώτηση που τον έκανε… έξαλλο.

«Μένω έκπληκτος, φίλε μου, γιατί στέκεστε μόνο στα αρνητικά σημεία. Άκουσέ με: όταν παίζουμε όπως παίξαμε απόψε, το μόνο που μπορεί να μας πει κανείς είναι ευχαριστώ, γιατί είχαμε αρκετό καιρό να παίξουμε έτσι. Αμφιβάλω αν είστε καν Καμερουνέζος κι αν είδαμε τον ίδιο αγώνα. Θα μιλήσω στον διευθυντή του τηλεοπτικού δικτύου Equinoxe γιατί δεν αξίζετε να δουλεύετε γι` αυτούς.

Είμαι 30 ετών κι έχω κερδίσει τα πάντα στην καριέρα μου εκτός από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Άνθρωποι όπως εσείς δεν αξίζουν να υπάρχουν, εσείς και κάποιοι άλλοι δημοσιογράφοι δεν θέλετε η Αφρική να πάει μπροστά, δεν θέλετε το Καμερούν να προοδεύσει, πάψτε πια να είστε αρνητικοί και προσπαθήστε να αλλάξετε» ανέφερε ο Ετό.

Δείτε και το σχετικό βιντεάκι… 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags