30/03/11 - 20:12

«Προβλήματα παντού, όχι μόνο στον Ηρακλή…»

Ψύχραιμος παρουσιάστηκε ο Καρίμ Σολτάνι αναφορικά με τα οικονομικά προβλήματα που έχει φέτος ο Ηρακλής, καθώς όπως τόνισε, κάτι αντίστοιχο συμβαίνει σε πολλές ομάδες της Ευρώπης.

«Προβλήματα παντού, όχι μόνο στον Ηρακλή…»
59.848views 0shares

Ο άσος του «Γηραιού» μίλησε στο «Αθλητικού Metropolis», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, αλλά και στη «μάχη» της ομάδας να παραμείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά:

Για τα οικονομικά προβλήματα: «Είναι γνωστό και σίγουρο πως υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα, αλλά ο Ηρακλής δεν είναι η μοναδική ομάδα που αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα. Οι καταστάσεις είναι δύσκολες παντού, από όσο γνωρίζω τέτοια προβλήματα υπάρχουν σε ομάδες σε όλη την Ευρώπη».

Για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη: «Είμαστε δύο ομάδες που έχουμε τους ίδιους βαθμούς στο πρωτάθλημα και ασφαλώς θα προσπαθήσουμε αμφότεροι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το παν για να πάρουμε το τρίποντο που θα εξασφαλίσει την άνετη παραμονή μας στη βαθμολογία, αλλά αν φυσικά δεν μπορέσουμε, θα αρκεστούμε στον ένα βαθμό».

Για την προσωπική του απόδοση: «Θα μπορούσα να έχω προσφέρει πολλά περισσότερα, κάτι το οποίο έδειξα νομίζω στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, θα δώσω πραγματικά ότι έχω για να βοηθήσω την ομάδα μου να εξασφαλίσει όσο δυνατόν πιο γρήγορα την επίτευξη του στόχου της».

Για τα δημοσιεύματα που τον φέρνουν στο «στόχαστρο» ομάδων του εξωτερικού: «Δεν είναι δική μου δουλειά να ασχολούμαι και να μιλάω για αυτά τα πράγματα, γιατί αυτή είναι η δουλειά του μάνατζερ μου. Εγώ από την πλευρά μου οφείλω να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και να δίνω τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το συμβόλαιο του και τη διάθεση του να παραμείνει στον Ηρακλή: «Το συμβόλαιο μου με τον Ηρακλή ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, αλλά οι συζητήσεις για την ανανέωση θα ξεκινήσουν αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Είναι γνωστό πως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τον Ηρακλή, αλλά και από τη ζωή στη Θεσσαλονίκη, όπως φυσικά είναι και η οικογένεια μου. Αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να μιλήσεις με σιγουριά για ορισμένα πράγματα».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ