Facebook Pixel Αποκλειστικό: Να τα πρωτοσέλιδα του Πατέρα! (ΦΩΤΟ)
| 2011-03-30 20:20:00

Αποκλειστικό: Να τα πρωτοσέλιδα του Πατέρα! (ΦΩΤΟ)

Αποκλειστικό: Να τα πρωτοσέλιδα του Πατέρα! (ΦΩΤΟ)

Ο sportdog τα βρήκε και τα παρουσιάζει! Με αυτά τα "πράσινα" πρωτοσέλιδα υπερασπίστηκε τον εαυτό του στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο πρώην πρόεδρος, Νικόλας Πατέρας.

Όπως γράφαμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ για την παρουσία του Πατέρα στο Δ.Σ., ο πρώην πρόεδρος εμφανίστηκε αποφασισμένος να απαντήσει σε όσους τον κατηγορούν για κακοδιαχείριση, "οπλισμένος" με περίπου 20 πρωτοσέλιδα "πράσινων" εφημερίδων!

"Στα δύο χρόνια πήραμε το νταμπλ, αποκτήσαμε παίκτες αξίας. Σίγουρα έκανα και λάθη. Αλλά τα λεφτά πήγαν στην ενίσχυση της ομάδας. Σας είπα μπορώ να δεχτώ ότι έκανα λάθη και έκανα. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ με τίποτα ότι τα έκανα από δόλο. Ποτέ δεν έκανα κάτι με δόλο! Πάντα κοιτούσα το καλό της ομάδας. Οι μεταγραφές, το ξέρετε όλοι, ότι είναι λαχεία. Δείτε εδώ, σας έφερα κάποια πρωτοσέλιδα. Δείτε πώς έγραφαν καλά λόγια για τους παίκτες που φέραμε και τώρα με κατηγορούν ότι άφησα την ομάδα γυμνή. Εγώ προσπαθούσα, εκτός των άλλων, να κάνω τον εξισορροπιστή. Ο ένας μου έλεγε ΄ξόδευε΄ και ο άλλος ΄μην ανοίγεσαι΄. Και εγώ έπρεπε να ενισχύσω την ομάδα και να ισορροπήσω", είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Πατέρας, παρουσιάζοντας τις εφημερίδες.

Δείτε τα πρωτοσέλιδα με τα οποία υπερασπίστηκε τον εαυτό του, σε ακόμα ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του sportdog...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags