Facebook Pixel Στα μπαράζ σίγουρα. Στη Βραζιλία; (BINTEO)
| 2013-09-10 23:37:00

Στα μπαράζ σίγουρα. Στη Βραζιλία; (BINTEO)

Στα μπαράζ σίγουρα. Στη Βραζιλία; (BINTEO)

Η Ελλάδα, κουτσά-στραβά, με το γκολ του "Σάλπι" νίκησε 1-0 τη Λετονία, οι Βόσνιοι όμως νίκησαν στη Σλοβακία, είναι πρώτοι, εμείς κατά 99% είμαστε δεύτεροι στον όμιλο και βλέπουμε...

Τα καλά νέα από τη Ζίλινα, όσο έπαιζε το πρώτο μέρος, λες και είχαν... βάλει κηροζίνη στα πόδια των διεθνών και κάναμε το καλύτερο μας 30-35λεπτο εδώ και πολύ καιρό, όμως η μπάλα δεν έμπαινε... Στο δεύτερο μέρος που γυρίσαμε στα... παλιά, έφτανε ένα ψύχραιμο πλασέ του Σαλπιγγίδη για να κάνει το 1-0 και να μας δώσει τη νίκη στο 58`. Οι Βόσνιοι πάντως νίκησαν 2-1 στη Σλοβακία, είναι κατά 99% πρώτοι, ενώ εμείς στο ματς με τους Σλοβάκους στις 11/10 δεν θα έχουμε και τον Κατσουράνη που αποβλήθηκε...

Τους είχαμε, αλλά μηδέν...

Επιτέλους, ο Σάντος "κατέβασε" ορθολογικό σχήμα και 11άδα, 4-2-3-1 με Μήτρογλου, Σαμαρά, Σάλπι και Νίνη σαν δεκάρι. Παίζοντας κυρίως από αριστερά με Σαμαρά, αλλά και κάθετα, η Εθνική ήταν καλή χάνοντας 3-4 καλές ευκαιρίες να προηγηθεί με πιο κραυγαλέα αυτή του Μήτρογλου στο 14`, όταν ούτε ο Κολίνκο κατάλαβε πως απέκρουσε την κεφαλιά του!

Ορεξάτος ο Νίνης, επικίνδυνος ο Σαμαράς, σταθερός ο Παπασταθόπουλος πίσω, αλλά το... ρημάδι το γκολ δεν ερχόταν και η Σλοβακία νικούσε 1-0 τη Βοσνία! Ο φορ του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε με το κεφάλι πάλι στο 32` και εμείς πρέπει να κάναμε το καλύτερο 35λεπτο επί Σάντος!

"Σάλπι" μια ζωή!

Δεν ξέρουμε αν έφτανε το γεγονός πως οι Βόσνιοι είχαν γυρίσει το ματς στη Ζίλινα, αλλά η Εθνική μπήκε ξενερωμένη στο β`... Πάντως, αρκούσε μια υπέροχη πάσα του Σαμαρά στο 58` στον "Σάλπι" με τον τελευταίο να κάνει με πλασέ το 1-0! Ο τελευταίος έδωσε τη θέση του στον Λάζαρο, με τη Λετονία να προσπαθεί πάντως να βγει μπροστά. Στο 74` μπήκε και ο Καραγκούνης, με τον ρυθμό πάντως να έχει πέσει.

Τέλος πάντων, μια ανόητη κοκορομαχία του Κατσουράνη με τον Ρούγκινς στο 85`, στον πρώτο στοίχισε μια κίτρινη (δεν παίζει με Σλοβακία) και την αποβολή στον δεύτερο, αλλά το ματσάκι έληξε 1-0, με τον "Κατσούρ" τελικά να αποβάλλεται στις καθυστερήσεις. Να `βαζε και ο Κάρα τη λόμπα στο 89`!

ΣΚΟΡΕΡΣ: 58' Σαλπιγγίδης

ΔΟΚΑΡΙ: 90'+2' Τοροσίδης

ΔΙΑΙΗΤΗΣ: Κρίστιν Γιάκομπσον (Ισλανδία)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 90'+3' Κατσουράνης - 86' Ρούγκινς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 86' Κατσουράνης - 60' Βερπακόφσκις

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης, Τζαβέλλας (74' Καραγκούνης), Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κατσουράνης, Μανιάτης, Νίνης, Σαλπιγγίδης (64' Χριστοδουλόπουλος), Σαμαράς (88' Φετφατζίδης), Μήτρογλου.

ΛΕΤΟΝΙΑ: Κολίνκο, Γκάμποβς, Μαξιμένκο, Μπουλβίτις, Γκορκς, Λάζντινς (61' Σινέλνικοβς), Λάιζανς, Ρούγκινς, Ζιούζινς (68' Καρασάουσκς), Τσάουνα, Βερπακόφσκις (79' Ράκελς).



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags