Facebook Pixel «Πόρτα» Αβραάμ σε Βέρντερ!
| 2011-03-30 23:11:00

«Πόρτα» Αβραάμ σε Βέρντερ!

«Πόρτα» Αβραάμ σε Βέρντερ!

Η Βέρντερ Βρέμης προσέγγισε τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, το συμβόλαιο του οποίου με τον Ολυμπιακό λήγει το επόμενο καλοκαίρι, όμως ο Έλληνας αμυντικός σύμφωνα με δημοσίευμα προτίμησε το Λιμάνι!

Ο Ολυμπιακός και μόνο ο Ολυμπιακός υπάρχει στο μυαλό του Αβράαμ Παπαδόπουλου, με αποτέλεσμα να αγνοεί οποιαδήποτε σειρήνα από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διεθνής αμυντικός έκοψε την όρεξη σε σκάουτερ της Βέρντερ Βρέμης, ο οποίος τον προσέγγισε μέσω του ατζέντη του.

Ο Γερμανός παρακολούθησε τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με τη Μάλτα και στο φιλικό με την Πολωνία στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Κατά την παρουσία του στην Αθήνα μάλιστα, δεν έχασε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του Αβράαμ και να του εκφράσει το ενδιαφέρον του. Ο κατάσκοπος της Βέρντερ ήταν ενήμερος ότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2012 και θέλησε να πληροφορηθεί εάν ο στόπερ των Πειραιωτών σκέφτεται την προοπτική του εξωτερικού.

Ωστόσο, όταν ο Αβράαμ Παπαδόπουλος πληροφορήθηκε την πρόθεση του σκάουτερ της Βέρντερ, δεν δίστασε να απαντήσει ότι σκέφτεται μόνο τον Ολυμπιακό.“Εγώ έχω το μυαλό μου στον Ολυμπιακό και μόνο. Δεν με νοιάζει καμία άλλη ομάδα” ήταν τα λεγόμενα του διεθνούς στόπερ, που έκλεισε την πόρτα κατάμουτρα στους Γερμανούς...

Πηγή: Redplanet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags