Facebook Pixel «Μας επηρέασαν τα διοικητικά…»
| 2011-03-31 00:22:00

«Μας επηρέασαν τα διοικητικά…»

«Μας επηρέασαν τα διοικητικά…»

Την άποψή πως το… μπάχαλο στην διοίκηση του Παναθηναϊκού επηρέασε την φετινή πορεία της ομάδας, εξέφρασε ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος παραδέχθηκε όμως πως φταίνε και οι παίκτες. Παράλληλα, τόνισε πως το πρωτάθλημα για την ομάδα τέλειωσε στο «Καραϊσκάκη».
 

Σε σχετική ερώτηση λοιπόν για τα διοικητικά του «τριφυλλιού» σε συνέντευξή του στην «ΕΡΑ Σπορ» ανέφερε: «Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο αλλά προσπαθούμε να είμαστε με τις συνθήκες που επικρατούν όσο καλύτερα γίνεται και να ανταπεξέλθουμε. Το θέμα που γίνεται στην ομάδα, τώρα, θέλοντας και μη επηρεάζει τους πάντες και τα πάντα. Το θέμα είναι να μην αφήσουμε τους εαυτούς μας να επηρεάζονται. Μπορεί να παρεξηγηθεί η άποψή μου αλλά έχει επηρεάσει την ομάδα σε κάποιο βαθμό αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορώ να πω κάτι άλλο». 

Ο Νίνης μίλησε επίσης και για το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων για την απόκτησή του: «Σίγουρα θέλω να παίξω έξω. Αυτή την στιγμή το μυαλό μου είναι στον Παναθηναϊκό. Το καλοκαίρι θα δούμε τι γίνει». 

Τέλος, ο νεαρός άσος μίλησε και για το χαμένο φετινό πρωτάθλημα: «Δεν περιμέναμε έτσι την διαφορά. Για εμάς το πρωτάθλημα τελείωσε στο Καραϊσκάκη με τον τρόπο που έγινε όλο αυτό. Σίγουρα ήταν κακή χρόνιου για εμάς και πληρώσαμε λάθη που έγιναν στην αρχή του πρωταθλήματος. Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη πορεία και φταίμε και εμείς γι αυτό. Πρέπει να μαθαίνεις από τα λάθη και να μην ξαναγίνονται».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags