Facebook Pixel Δεν "πέφτει" ούτε στο φινάλε ο "Sotis"
| 2013-09-12 12:36:00

Δεν "πέφτει" ούτε στο φινάλε ο "Sotis"

Δεν "πέφτει" ούτε στο φινάλε ο "Sotis"

Μπορεί η προθεσμία για τους ελεύθερους να βρουν ομάδα να λήγει, αλλά ο Κυργιάκος δεν κάνει σκόντο ούτε ευρώ. Αν δεν βρει 350 χιλιάρικα θα πάει για… ψάρεμα.

Tο ομολογώ. Ο Σεπτέμβρης είναι πολύ δύσκολος μήνας. Για κους κους και «καφενείο», που λέμε. Τα στόματα κλείνουν μαζί με τη μεταγραφική περίοδο και οι τσάκαλοι ρίχνονται με τα μούτρα στη δουλειά για να προετοιμάσουν τα νταλαβέρια του Γενάρη.

 

 

Ρέστος, όμως, δεν μπορώ να μείνω. Με την καμία. Ασε που το τρελό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι. Φινάλε με τους προλόγους, ώρα να μπούμε στο «ψητό». Να μιλήσουμε, λοιπόν, λίγο για την «είδηση» που κυκλοφόρησε στην πιάτσα περί Σωτήρη Κυργιάκου και ΠΑΟΚ από τη στιγμή που «τσάκισε» το ντιλ με τον Μάντλουνγκ. Να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε: ο «αλάνης» δεν είναι τυχαία χωρίς ομάδα στα χασομέρια της μεταγραφικής περιόδου (και) για τους ελεύθερους.

 

 

Ο μάγκας θέλει καλά λεφτά για να πιάσει το στυλό στο χέρι και να βάλει τζίφρα και δεν κάνει σκόντο ούτε ευρώ. Δικαίωμά του. Ακόμα και τώρα, ο μπαγάσας, 48 ώρες πριν χτυπήσει το καμπανάκι της λήξης της προθεσμίας είναι... ακατέβατος. Οπότε, καλό είναι, πριν ακόμα μπουν στη διαδικασία να πάρουν τηλέφωνο τον Σωτήρη από Τούμπα μεριά για να του κάνουν την πρότασή τους, να ξέρουν ότι ο παίκτουρ' δεν «πέφτει» από τα 350 χιλιάρικα. Αν δεν τα βρει, προτιμά να πάει για... ψάρεμα!

Πηγή: SportDay

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags