Facebook Pixel «Campeones del mundo!» και… Βρύζας
| 2011-01-01 17:59:00

«Campeones del mundo!» και… Βρύζας

«Campeones del mundo!» και… Βρύζας

Ανασκόπηση: O sportdog θυμάται το 2010 με μια ανασκόπηση μέσα από τα δικά του μάτια. Ανεβείτε στο έλκηθρο και πάμε ταξίδι στο χρόνο που πέρασε…

Ιούλης 2010

Στην κορυφή του κόσμου η Εθνική ομάδα της Ισπανίας, που νίκησε στον τελικό του Μουντιάλ την Ολλανδία με 1-0, με τον Αντρές Ινιέστα να αναδεικνύεται MVP της αναμέτρησης. Καλοδουλεμένο το σύνολο του… Γκουαρντιόλα!

Επίσης, ο Τιερί Ανρί συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Αμερικής (Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς), ενώ ο Ολυμπιακός είχε αρχίσει την… ευρωπαϊκή του περιπέτεια νωρίς-νωρίς. Όπως την τελείωσε κιόλας…

Τέλος, ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ η πρόσληψη του Φερνάντο Σάντος, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο μετά την επιτυχημένη παρουσία του Ότο Ρεχάγκελ στο «τιμόνι» της Εθνικής.

Αύγουστος 2010:

Τον περασμένο Αύγουστο ο Ζήσης Βρύζας αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ, κλείνοντας ουσιαστικά για την ομάδα έναν κύκλο που είχε ανοίξει μετά τη φυγή του Φερνάντο Σάντος.

Από τότε άλλαξαν πολλά στον Δικέφαλο του Βορρά. Τα καρντάσια, πάντως, κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και βρίσκονται ακόμα στη διοργάνωση.

Στα τέλη του μήνα, στις 28, άρχισε και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάσκετ Ανδρών, στην Κωνσταντινούπολη. Η Εθνική μας ομάδα πήγε στη γειτονική χώρα με… άγριες διαθέσεις, δεν κατάφερε ωστόσο να φανεί αντάξια των προσδοκιών με την παρουσία της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags