Facebook Pixel Πατέρας έδειρε τον προπονητή του γιου του !
| 2013-09-14 16:41:00

Πατέρας έδειρε τον προπονητή του γιου του !

Πατέρας έδειρε τον προπονητή του γιου του !

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ο προπονητής ποδοσφαίρου της Τουρλωτής Σητείας από έναν εξοργισμένο πατέρα μπροστά στα μάτια δεκάδων αυτοπτών μαρτύρων, γιατί... τόλμησε να αφήσει εκτός αποστολής το γιο του!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες στη διάρκεια προπόνησης της ομάδας - που αγωνίζεται στο τοπικό Πρωτάθλημα- στο Δημοτικό στάδιο Σητείας.

Ο πατέρας του 27χρονου ποδοσφαιρστή, ως μαινόμενος ταύρος, πλησίασε τον προπονητή, τον πήρε μαζί του παραπέρα και άρχισε να τον βρίζει και να τον χτυπάει, αλύπητα, με τον άτυχο άνδρα να προσπαθεί με τα χέρια του να προστατεύσει το κεφάλι του!

Όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη μέρα, όταν στη διάρκεια της προπόνησης, το θύμα, χώρισε την ομάδα των 21 ποδοσφαιριστών του, σε δύο δεκάδες, με αποτέλεσμα να... περισσέψει ο 27χρονος. Κάτι που δεν μπόρεσε να το χωνέψει, πηγαίνοντας στον πατέρα του για να του εκφράσει τον... πόνο του.

Ο πατέρας, τότε θεώρησε σωστό να επισκεφτεί την επομένη τον προπονητή και να τον χτυπήσει για αυτή του την απόφαση.

Σημειώνεται ότι την ώρα του ξυλοδαρμού, στο γήπεδο, ήταν και η ομάδα της Νίκης Σητειας που έκανε επίσης προπόνηση, με αποτέλεσμα οι αυτόπτες μάρτυρες να είναι δεκάδες!

Ο θύτης, μετά το ξέσπασμα του, ατάραχος, επέστρεψε στο γήπεδο και κάθισε στον πάγκο της ομάδας, περιμένοντας να ξεκινήσει η προπονηση των παλαιμάχων που ακολουθούσε, καθώς τον ενδιέφερε προσωπικά, όντας και ο ίδιος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής!

Την ίδια ώρα, ο προπονητής, πήγε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος και η σοβαρότητα των τραυμάτων του. Τόσο η διοικηση της Τουρλωτής, όσο και της Νίκης Σητείας, καταδικάζουν το περιστατικό σε βάρος ενός ανθρώπου, όπως ο προπονητής της Τουρλωτής, με επίπεδο, γνώσεις και φυσικά αγάπη για το ποδόσφαιρο.

Πηγή: creteplus.gr


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags