Facebook Pixel Δέκα συλλήψεις για τα επεισόδια στο Ιωνικός-ΑΕΚ
| 2013-09-15 18:01:00

Δέκα συλλήψεις για τα επεισόδια στο Ιωνικός-ΑΕΚ

Δέκα συλλήψεις για τα επεισόδια στο Ιωνικός-ΑΕΚ

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στον φιλικό αγώνα του Ιωνικού με την ΑΕΚ χθες (14/9) εξέδωσε η αστυνομία. Στο δελτίο Τύπου γίνεται λόγος για δέκα συλλήψεις και ότι οι Αρχές κατέσχεσαν έντεκα ξύλινα κοντάρια και τρία προστατευτικά κράνη μοτοσυκλέτας.

Αναλυτικά

"Χθες (14-9-2013) το απόγευμα και πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Νίκαιας, ομάδα τριακοσίων(300) περίπου ατόμων, που βρίσκονταν έξωθι του Γηπέδου και λίγο πριν την είσοδό τους σε αυτό, επιτέθηκαν με ρόπαλα, πέτρες μπουκάλια, φωτοβολίδες, μία (1) εμπρηστική βόμβα μολότοφ και άλλα αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο. Από τις επιθέσεις αυτές τραυματίσθηκαν τρεις (3) αστυνομικοί.

Αστυνομικοί της Ομάδας Δ.Ε.Λ.Τ.Α. επενέβησαν άμεσα και συνέλαβαν εννέα (9) άτομα που συμμετείχαν στις παραπάνω επιθέσεις. Πρόκειται για οκτώ (8) ημεδαπούς ηλικίας 20 έως 33 ετών και ένα (1) αλλοδαπό ηλικίας 27 ετών. Συνελήφθη επίσης και ένας (1) 20χρονος ημεδαπός ο οποίος είχε εισέλθει εντός του αγωνιστικού χώρου του Γηπέδου.

Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν αφορούν, κατά περίπτωση, τα αδικήματα της διατάραξης της κοινής ειρήνης, της αντίστασης, των επικίνδυνων σωματικών βλαβών, και της παράβασης των Νόμων περί όπλων, περί αντιμετώπισης της βίας στα γήπεδα και περί εξωσχολικού αθλητισμού όπως τροποποιήθηκε και ισχύει μέχρι σήμερα.

Κατασχέθηκαν ένδεκα (11) ξύλινα κοντάρια και τρία (3) προστατευτικά κράνη μοτοσυκλέτας.

Δικογραφία σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags