Facebook Pixel «Χορός» εκατομμυρίων για Λουκάκου!
| 2011-03-31 13:31:00

«Χορός» εκατομμυρίων για Λουκάκου!

«Χορός» εκατομμυρίων για Λουκάκου!

Πρόκειται για ένα από τα νέα μεγάλα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και οι μεγάλοι σύλλογοι της Ευρώπης προσφέρουν το βάρος του σε... χρυσό για να τον αποκτήσουν.

Ο 17χρονος επιθετικός Ρομέλου Λουκάκου έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Άντερλεχτ και ο Τύπος της χώρας κάνει λόγο για ένα ποδοσφαιρικό διαμάντι!

Εκτός από την αίσθηση του γκολ, ο υψηλόσωμος (1.91μ.) φορ διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 15 γκολ και παράλληλα έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις με την εθνική Βελγίου.

Ο Λουκάκου αναμένεται να αποτελέσει «μήλο της έριδος» την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, καθώς ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, όπως οι Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου.

Οι διοικούντες την Αντερλεχτ, πάντως, δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν τον 17χρονο άσο τσάμπα και έχουν ορίσει στα 30 εκατ. ευρώ το κόστος για την πώληση του, ενώ ξεκαθαρίζουν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν παζάρια...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags