Facebook Pixel ΠΑΣ... όπως πέρυσι!
| 2013-09-16 21:28:00

ΠΑΣ... όπως πέρυσι!

ΠΑΣ... όπως πέρυσι!

Χωρίς να εντυπωσιάσει ο ΠΑΣ με το γκολ του Τσουκαλά νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο στα Γιάννινα και ανέβηκε στην 3η θέση πίσω από τον Ολυμπιακό και τους ισόβαθμους ΠΑΟΚ, Καλλονή. Άτυχοι οι Περιστεριώτες που είχαν ευκαιρίες και δοκάρι με τον Φυτανίδη.

Στο λασπωμένο τερέν των Ζωσιμάδων, ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, απείλησε τον Βελλίδη, ο οποίος κράτησε το μηδέν στην ευκαιρία του Παπαδόπουλου, ενώ ο ΠΑΣ είχε να αντιπαρατάξει την ευκαιρία του Τσάβες. Η είσοδος του Βίλα ανέβασε τον ΠΑΣ και ο Αργεντινός έφτιαξε το γκολ για τον Τσουκαλά, με τον Ατρόμητο να έχει δοκάρι και ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Ωραίο ματσάκι

Στα δέκα πρώτα λεπτά ο Ατρόμητος πατούσε καλύτερα στο γήπεδο έχοντας δημιουργήσει δύο ευκαιρίες (5` Φυτανίδης, 9 ` Ναπολεόνι), ενώ ο ΠΑΣ προσπαθούσε να αναπτυχθεί κυρίως από τον άξονα, προσπαθώντας οι παίκτες του να βρουν τον Ίλιτς μέσα στην περιοχή. Ο Βελλίδης στο 15` έκανε καταπληκτική απόκρουση στο σουτ του Παπαδόπουλου, ενώ στο 17` ο Τζενάμο εξίσου εκπληκτικά έβγαλε το σουτ του Τσάβες!

Ο ΠΑΣ προσπαθούσε δημιουργήσει κάποια ρήγματα στην άμυνα του Ατρομήτου με κύριο εκφραστή τον Τσάβες από τα δεξιά αλλά και τον Ντε Βινσέντι από τον άξονα, αλλά από το 20` και μετά ο ρυθμός είχε πέσει, απόρροια και του κακού αγωνιστικού χώρου, με τις δυο ομάδες να έχουν απο μια καλή φάση. Σε γενικές γραμμές πάντως, είδαμε ένα "γεμάτο" 25-30λεπτο, με τον Ατρόμητο να έχει τις εντυπώσεις.

ΠΑΣ... μια χαρά!

Ο ρυθμός δεν ήταν κακός ούτε στο β` μέρος, αλλά δεν είχαμε δει φάσεις, με τον ΠΑΣ να είναι πάντως πιο δραστήριος χάρη και στην είσοδο του Βίλα. Ο Αργεντινός έφτιαξε το 1-0 στο 67` με τον Τσουκαλά, ενώ ο Παπαδόπουλος προσπάθησε σχεδόν αμέσως να απαντήσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα! Άτυχος ο Ατρόμητος, καθώς στο 71` ο Φυτανίδης είχε δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Ταυλαρίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ!

Ο Παράσχος ρίσκαρε στο τέλος βάζοντας και τον Καραμάνο για να τονώσει επιθετικά την ομάδα του, όμως ο ΠΑΣ ήλεγχε το ματς και μάλιστα ο Ίλιτς στο 90` έχασε την ευκαιρία να κλειδώσει τη νίκη, η οποία πάντως τελικά ήρθε για τους Γιαννιώτες! 

ΣΚΟΡΕΡ: 67' Τσουκαλάς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καμπαξής (Εύβοιας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 52' Ντάσιος - 45' Φυτανίδης, 75' Καραγκούνης

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: -

ΔΟΚΑΡΙΑ: 71' Φυτανίδης

ΧΑΜΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ: -

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς (87' Μπέριος), Λίλα, Κοροβέσης (56' Βίλα), Ντε Βινσέντι (76' Κεϊτά), Τσάβες, Ίλιτς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Φυτανίδης (82' Καραμάνος), Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία (73' Γεωργίου), Ναπολεόνι (66' Καραγκούνης), Ούμπιντες, Μπρίτο, Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags