Facebook Pixel Καζαμίας part2: Η Τζούλια και ο... Κολοσσός Χιμένεθ
| 2011-01-01 20:00:00

Καζαμίας part2: Η Τζούλια και ο... Κολοσσός Χιμένεθ

Καζαμίας part2: Η Τζούλια και ο... Κολοσσός Χιμένεθ

Ο Καζαμίας του sportdog για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο!

ΜΑΡΤΙΟΣ

ΠΑΟΚ και Άρης περνάνε στην επόμενη φάση του Europa League πανηγυρικά. Τα υπόλοιπα ποδοσφαιρικά, τα γνωστά.

Η οικονομική κρίση βαθαίνει και η Τζούλια έρχεται ξανά να κάνει τα μαγικά της. Στις 3 Μαρτίου, ένα χρόνο ακριβώς μετά από την πρώτη καλλιτεχνική της προσέγγιση, εκδίδει νέο βιντεοσκοπημένο… πόνημα. Λόγω ύφεσης, όμως, αυτή τη φορά στο κόνσεπτ δεν υπάρχει πανάκριβη σαμπάνια. Αντικαταστάθηκε με ένα μπουκάλι κρασί Μαλαματίνα. «Δεν κάνει αφρό», φαίνεται να παραπονιέται στην ταινία η Τζούλια κι αμέσως προσθέτουν στην ρετσίνα οι τεχνικοί λίγο ανθρακούχο αναψυκτικό. Η Μαλαματίνα όντως αφρίζει…

Η απογοήτευση του κοινού έρχεται όταν ο συμπρωταγωνιστής δεν είναι ο γνωστός Γάλλος, αλλά κάποιος Πορτογάλος. Επιστολές κατακλύζουν την εταιρεία παραγωγής με επισυναπτόμενα πρωτοσέλιδα εφημερίδων από το Euro 2004: «Όπου βρίσκουμε Πορτογάλους τους πηδάμε, δεν μας πηδάνε». H εταιρεία ανακοινώνει: «Την επόμενη φορά θα βάλουμε Αργεντίνο και Νοτιοκορέατη, όπως στο μουντιάλ».

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι ισόβαθμοι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Και οι δυο είναι ικανοποιημένοι από την διαιτησία, όπως και οι Γκοβού, Ιμπαγάσα που έχουν γίνει φιλαράκια αφού έχουν κοινά γούστα. Ωστόσο, τα προβλήματα φυσικής κατάστασης εξακολουθούν κυρίως για τους πράσινους. Ο Φερέιρα δηλώνει: «Είχε δίκιο ο Κέζος τελικά». Η ΠΑΕ αποφασίζει να μετονομάσει το Panathinakos Lab σε Labrador και να εκτρέφει στο εξής κουτάβια. Πηγές της διοίκησης αναφέρουν: «Τόσο κράξιμο φάγαμε από τον sportdog γι’ αυτό το θέμα, τώρα θα δει τι του ετοιμάζουμε. Μια αγέλη θα τον κυνηγάει».

Στον Ολυμπιακό υπάρχει προβληματισμός για τον Ριέρα που παθαίνει την έβδομη θλάση μέσα στην σεζόν. Ρίχνονται αιχμές στην Λίβερπουλ, που απαντάει με την σειρά της: «Πώς κάνετε έτσι; Σε εμάς είχε φτάσει ακόμα και τις δέκα. Εσείς φαγωθήκατε να τον πάρετε».

Ο Χιμένεθ δηλώνει σε ισπανικά ΜΜΕ: «Τώρα μου βγάλανε καινούργιο παρατσούκλι οι Έλληνες. Με φωνάζουν Κολοσσό». Ο Δέλλας καταφεύγει στην δικαιοσύνη, λέγοντας: «Μανόλο, πρόσεξε μην σε κάνω… μαυρομάτη».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags