31/03/11 - 17:20

"Οι επιχειρηματίες ...δεν βρίζουν"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσω δικηγόρων απολογήθηκε ο Μαρινάκης για τη συμπεριφορά του μετά το ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού (19/2). Τι ακούστηκε στην αίθουσα και τι είχε ακουστεί τότε...

38.171views 0shares

Στην εκδίκαση της υπόθεσης του Βαγγέλη Μαρινάκη για τα όσα έγιναν μεταξύ του προέδρου του Ολυμπιακού και του Τζιμπρίλ Σισέ με τα περίφημα… «I screwed you» που ακούστηκαν, ειπώθηκαν… πολλά και διάφορα.

Οι νομικοί της ΠΑΕ Ολυμπιακός και οι μάρτυρες προσπαθούσαν να εξηγήσουν την φράση του Σισέ… « you screwed me» που απηύθυνε ο Γάλλος απαντώντας στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, προκαλώντας γέλια στην αίθουσα!

Επίσης, υποστήριξαν ότι το επιχειρηματικό προφίλ του Βαγγέλη Μαρινάκη, με δύο εισηγμένες στο χρηματιστήριο εταιρείες, δεν θα του επέτρεπε ποτέ να αναφερθεί με τέτοιες αγοραίες εκφράσεις κατά του Τζιμπρίλ Σισέ!

Από την πλευρά του Ολυμπιακού κατέθεσαν ως μάρτυρες, οι κύριοι Τσιρώνης υπεύθυνος ασφαλείας, Καραχάλιος αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη και Γιαννόπουλος, υπεύθυνος ασφαλείας. Η πλευρά της ΠΑΕ θα καταθέσει υπομνήματα την Παρασκευή 8 Απριλίου.

Η ακροαματική διαδικασία έχει ολοκληρωθεί και έπεται η εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων του ημιτελικού ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ