Facebook Pixel «Η Πολιτεία πρέπει να πει και ευχαριστώ στο Σαββίδη»
| 2013-09-20 17:38:00

«Η Πολιτεία πρέπει να πει και ευχαριστώ στο Σαββίδη»

«Η Πολιτεία πρέπει να πει και ευχαριστώ στο Σαββίδη»

O μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής, τασσόμενος υπέρ της θέσης του Ιβάν Σαββίδη για τον τρόπο αποπληρωμής των χρεών του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι κανονικά η Πολιτεία θα πρέπει να του πει και… ευχαριστώ.

Αρχικά ο κ. Βελλής είπε στο «Αθλήτικο Metropolis»:

«Ποδοσφαιρικά αν το δει κανείς και αφήσει έξω τους τύπους, είναι πολυσύνθετο το θέμα. Είναι απαράδεκτο να αφήνονται οι ΠΑΕ να φτάνουν σε αυτό το ύψος χρεών. Αν ήταν πιο αυστηρή η Πολιτεία και έκανε ελέγχους τα μεγέθη θα ήταν μικρότερα και πιο εύκολες οι λύσεις. Φταίει και η Σούπερ Λιγκ, που έπρεπε να παρέμβει νωρίτερα» και συνέχισε μεταξύ άλλων:

«Τον κ. Σαββίδη δεν τον γνωρίζω, ούτε ξέρω τις προθέσεις του, αλλά από τη στιγμή που θέλει να βάλει χρήματα και να εξυγιάνει τον ΠΑΟΚ, αυτό που ζητάει είναι απολύτως λογικό. Πληρώνει αμαρτίες άλλων. Ξέρετε κανένα άλλον που να το κάνει; Εγώ δεν ξέρω. Εγώ δε θα δεχόμουν να το κάνω. Δε θα δεχόμουν να αναλάβω καν την ομάδα! Εδώ έχουμε έναν άνθρωπο που δέχεται και να ξεπληρώσει τα χρέη και να αναπτύξει την ομάδα. Και πρέπει να του βάλουμε και πρόστιμο από πάνω;

Η Πολιτεία πρέπει να πει και ένα ευχαριστώ σε αυτό τον άνθρωπο και να κάνει και το σταυρό της, διότι διαφορετικά δε θα εισπράξει τίποτα. Λέει λοιπόν ο κ. Σαββίδης ότι θα τα δώσει όλα. Η Πολιτεία βέβαια για να μην είμαστε και άδικοι λέει 'πώς θα χαριστώ στον μεγάλο όταν χρωστάει ένας άνθρωπος για παράδειγμα 3.00 ευρώ;'. Εδώ πρέπει η Πολιτεία όμως να ξεκαθαρίσει: Έχω να κάνω εδώ με ποδοσφαιρικές ομάδες ή με ανώνυμες εταιρίες; Πρέπει να αποφασίσει. Αν έχει να κάνει με ανώνυμες εταιρίες πρέπει να τις κλείσει.

Αν δεχτεί ότι είναι ποδοσφαιρική ομάδα όμως τότε πρέπει να κυνηγάει αμείλικτα αυτούς που διαχειρίζονται την ομάδα. Διάβασα ότι πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κυκλοφορεί ελεύθερος στη Θεσσαλονίκη. Βλέποντας αυτά ο κόσμος γίνεται δύσπιστος με το ποδόσφαιρο. Αν δεν πιάσουμε την αιτία, θα την ξαναβρούμε μπροστά μας. Η πολιτεία πρέπει να δει την ιδιαιτερότητα του ποδοσφαίρου, αλλά είμαι σίγουρος ότι ούτε ελέγχους δεν κάνει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags