Facebook Pixel Το 10% τώρα, τα υπόλοιπα… κάποτε
| 2011-03-31 19:37:00

Το 10% τώρα, τα υπόλοιπα… κάποτε

Το 10% τώρα, τα υπόλοιπα… κάποτε

Το χρώμα του χρήματος θα δουν μετά από πάρα πολύ καιρό οι Ερασιτέχνες αθλητές του Ολυμπιακού, καθώς σήμερα έγινε η εκκαθάριση στα έσοδα του φιλικού αγώνα με τον Ερυθρό Αστέραλ.
 

Οι αθλητές των «ερυθρολεύκων» αναμένεται να εισπράξουν σε δύο δόσεις το 10% των οφειλομένων της τρέχουσας περιόδου, ενώ δεν πρόκειται να γίνουν πληρωμές, τουλάχιστον άμεσα, για οφειλές προηγούμενων ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την πρώτη εκτίμηση για την απόδοση των δράσεων του προγράμματος «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2020» πραγματοποίησε, σε συνάντηση που είχε σήμερα, το προεδρείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π  αποτελούμενο από τον Πρόεδρο, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, τον Γενικό Γραμματέα, Κυριάκο Καλογεράκο, τον Ταμία, Δημοσθένη Λαζαρίδη και τα μέλη του Δ.Σ., Μιχάλη Κουντούρη και Γιάννη Δαλέζιο.

Αποφασίστηκε ότι, με τα μέχρι τώρα απολογιστικά στοιχεία, θα διατεθούν στα τμήματα του Συνδέσμου το 10% των εφετινών οφειλομένων σε δύο δόσεις, η πρώτη άμεσα και η δεύτερη μέχρι τις 15 Απριλίου.

Το προεδρείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. ευχαριστεί όλους όσοι συνέδραμαν στην επιτυχία του ποδοσφαιρικού αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Βελιγραδίου για τον οποίο θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση των φιλάθλων έπειτα από την πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στην οποία θα παρουσιαστεί η πλήρης οικονομική εκκαθάριση.

Είναι βέβαιο, ότι ο φίλαθλος κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. θα συνεχίσει να είναι κοντά και συμπαραστάτης με την αποστολή SMS στο 54080 και με τη συμμετοχή του στις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται και ότι ο Σύνδεσμός θα καταφέρει μέσα στην εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία όχι μόνο να σταθεί όρθιος αλλά και να είναι νικητής»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags