Facebook Pixel «Αν με θέλουν πραγματικά, τότε θα επιστρέψω»
| 2011-03-31 21:22:00

«Αν με θέλουν πραγματικά, τότε θα επιστρέψω»

«Αν με θέλουν πραγματικά, τότε θα επιστρέψω»

Στο… χέρι του Παναθηναϊκού είναι η επιστροφή του Μαρσέλο Μάτος στην Παιανία. Ο Βραζιλιάνος δήλωσε πως επιθυμεί να μείνει στην Μποτοφάγκο, καθώς εκεί… αναγεννήθηκε, ωστόσο ξεκαθάρισε, πως αν το θέλουν πραγματικά οι «πράσινοι», τότε θα γυρίσει!
 

«Η δικιά μου επιθυμία είναι να συνεχίσω στην Μποταφόγκοκαι αυτό μετέφερε ο εκπρόσωπός μου στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Βρήκα τον καλό μου εαυτό εδώ πέρα, έγινα αρχηγός στην ομάδα και νιώθω μια ασφάλεια»,τόνισε αρχικά ο Μάτος στην ιστοσελίδα sport.gr και συνέχισε: « Βέβαια, δεν εξαρτάται από μένα, αλλά από τον Παναθηναϊκό, αφού έχω συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Ο εκπρόσωπός μου, μου μετέφερε ότι τόσο η διοίκηση, όσο και ο προπονητής με θέλουν στον Παναθηναϊκό ενόψει της νέας περιόδου, αλλά θα τα ξαναπούμε μετά το συμβούλιο της ομάδας, που θα γίνει σε δύο εβδομάδες».

Και συνέχισε: «Ολα είναι ανοιχτά. Κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με σιγουριά. Εγώ, όπως είπα και νωρίτερα θα ήθελα να συνεχίσω στην Βραζιλία, αλλά αν ο Παναθηναϊκός δείξει πραγματικά ότι με θέλει τότε θα επιστρέψω».

Σε νέα ερώτησή για τι εννοεί με τη φράση "αν ο Παναθηναϊκός δείξει πραγματικά ότι με θέλει", ο Μάτος διευκρίνισε, λέγοντας: «Κοιτάξτε, την πρώτη χρονιά στην ομάδα, όλα ήταν καλά για μένα, όμως την δεύτερη σεζόν, ο Τεν Κάτε δεν μου φέρθηκε σωστά και έμεινα στο περιθώριο. Αυτό δεν θέλω να το ξαναπεράσω. Θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου κάπου που θα με σέβονται και θα με θεωρούν σημαντικό κομμάτι της ομάδας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags