Facebook Pixel Εύφλεκτος, σαν τα γκαζάκια…
| 2011-03-31 21:51:00

Εύφλεκτος, σαν τα γκαζάκια…

Εύφλεκτος, σαν τα γκαζάκια…

Ο Σκόκο με δηλώσεις του δεν ξεκαθαρίζει αν θα μείνει στην ΑΕΚ και του χρόνου και… ανάβει νέες φωτιές. «Θα τιμήσω το συμβόλαιο μου στον τελικό. Μετά βλέπουμε…»
 

Τη στιγμή που στην ΑΕΚ… παρακαλάνε τον Νάτσο Σκόκο να υπογράψει τα απαραίτητα έγγραφα για να μπορέσει η ομάδα να πάρει το «οκ» για την αδειοδότηση, ο ίδιος κάνει δηλώσεις στην Αργεντινή και περιπλέκει τα πράγματα αναφορικά με το μέλλον του στην Ένωση.

Ο Αργεντινός μίλησε στην ιστοσελίδα «Colon Doce» και μεταξύ άλλων ανέφερε πως θα τιμήσει το συμβόλαιό του στον τελικό του Κυπέλλου, ωστόσο δεν ξέρει αν θα παίζει και του χρόνου με τα κιτρινόμαυρα. Μεγάλος μέρος της συνέντευξης πάντως, αφιερώθηκε και στην επίθεση με τα γκαζάκια, από την οποία ο «υδραυλικός» αναφέρει πως σοκαρίστηκε!

Αναλυτικά:

Πόσο κακό έκανε που χάθηκε το ντέρμπι από τον Ολυμπιακό;
«Ήταν πολύ κακό για εμάς. Είχαμε μία δύσκολη περίοδο από τότε. Μου έριξαν δύο μολότοφ στην είσοδο του σπιτιού μου. Δεν ήταν κάτι σοβαρό, αλλά ήταν μεγάλο σοκ για εμένα».

Εγινε και σε άλλους συμπαίκτες σου;
«Oχι μόνο σε εμένα. Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι αναστατωμένοι από το αποτέλεσμα και έχουν την ανάγκη να εκφραστούν. Τα πράγματα όμως γίνονται άσχημα όταν ανακατεύουν και την οικογένεια σου. Δημιούργησαν φόβο και ανησυχία στην οικογένεια μου».

Συμβαίνει συχνά αυτό στην Ελλάδα;
«Πολλές φορές συμβαίνουν τέτοια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πριν δύο εβδομάδες είχαμε θέμα με την ασφάλειας μας. Οι οπαδοί μπήκαν στο γήπεδο και κυνηγούσαν τους παίκτες! Δεν έχουμε την εμπιστοσύνη να μπαίνουμε και να παίζουμε ήρεμοι. Θέλω να επαναλάβω ότι το περιστατικό στο σπίτι μου διογκώθηκε αλλά καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Αυτό που συνέβη είναι ότι πήραν φωτιά δύο φυτά, σβήστηκε η φωτιά και κανείς δεν υπέφερε από αυτήν την επίθεση".

Εχεις καμία εξήγηση για αυτήν την βία προς στους παίκτες;
«Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι τα γήπεδα δεν έχουν την ασφάλεια που θα έπρεπε. Αυτό δεν συμβαίνει ούτε στην Αγγλία, ούτε αλλού στην Ευρώπη. Εδώ πηδάνε και μπαίνουν όποτε θέλουν στο γήπεδο. Τίποτα δεν είναι ασφαλές. Η Ομοσπονδία δεν κάνει τίποτα και όλο συμβαίνουν τα ίδια».

Παρόλα αυτά συνεχίζεις να παίζεις στην ΑΕΚ;
«Ναι προς το παρόν… Αυτήν την στιγμή σκέφτομαι το πώς θα τελειώσει η σεζόν για την ΑΕΚ. Εχουμε μπροστά μας σπουδαία παιχνίδια όπως ο τελικός του Κυπέλλου σε ένα μήνα. Στο μεταξύ όμως θα ξανασκεφτώ το μέλλον μου και θα πάρω μία απόφαση. Θέλω να είμαι κάπου για να εξελίσσομαι».

Πως είναι η κατάσταση με το συμβόλαιο σου;
«Εχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον σύλλογο, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Εχω άλλες προσδοκίες. Εγω θα τιμήσω το συμβόλαιο, παίζοντας στον τελικό του Κυπέλλου».

Μοιάζει εντυπωσιακό να λες ότι μπορεί να φύγεις επειδή είσαι από τους πρώτους σκόρερ μαζί με τον Μπλάνκο…
«Ενιωθα καλά με το ποδόσφαιρο. Ο κόσμος ήταν χαρούμενος, αλλά χάσαμε το ντέρμπι με άσχημο τρόπο και είμαστε και τρίτοι στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags