Facebook Pixel Γιαταμπαρέ + Μάρκο = Για-πενταρε! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-09-25 19:51:00

Γιαταμπαρέ + Μάρκο = Για-πενταρε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιαταμπαρέ + Μάρκο = Για-πενταρε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντυπωσίασαν Σέποβιτς και Γιαταμπαρέ στο άνετο 5-1 κόντρα στον Φωκικό για το Κύπελλο. Δύο γκολ ο πρώτος σε 45 λεπτά, έδεσε το κέντρο και σκόραρε ο δεύτερος. Ολαϊτάν και Κάμπελ τα άλλα.

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα και με αρκετά νέα πρόσωπα στην αρχική του ενδεκάδα, ο Ολυμπιακός... σκόρπισε στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον μαχητικό Φωκικό με 5-1! Τα πρώτα τους γκολ πέτυχαν οι Κάμπελ, Ολαϊταν και Γιαταμπαρέ, ενώ ο Σέποβιτς εντυπωσίασε στο ντεμπούτο του, καθώς σε 45 λεπτά πέτυχε δύο τέρματα!

Οι «ερυθρόλευκοι» φυσικά είναι ήδη στην επόμενη φάση, καθώς το σκορ είναι αδύνατον να ανατραπεί στο δεύερο ματς στις 30 Οκτωβρίου.


Κόκκινος... βομβαρδισμός!

Ο Ολυμπιακός με... ανακατεμένη ενδεκάδα από τον Μίτσελ, έχοντας δηλαδή στο γήπεδο και βασικούς και ρεζέρβες, μπήκε φουριόζας στο ματς και κατάφερε στα πρώτα οκτώ λεπτά να... καθαρίσει. Συγκεκριμένα, μόλις στο 4' από σέντρα του Χολέμπας, ο Κάμπελ έπαιξε ωραία το 1-2 στη μικρή περιοχή με τον Ολαϊτάν και από κοντά έκανε το 1-0, ενώ στο 8' ο Γιαταμπαρέ με διπλή προσπάθεια από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Και οι δύο σκόραραν για πρώτη φορά με τα ερυθρόλευκα και άνοιξαν λογαριασμό.

Οι Πειραιώτες πάντως, μετά το εξαιρετικό πρώτο δεκάλεπτο, έριξαν ρυθμούς και έδωσαν χώρο στον Φωκικό ο οποίος... ξεμύτισε από την περιοχή και έχασε μάλιστα και μία καλή ευκαιρία στο 40' με κεφαλιά του Φράγκου. Το δυσάρεστο για τον Μίτσελ, που έβλεπε τους παίκτες του να κάνουν στο γήπεδο όσα είχε ζητήσει στα πρώτα 45 λεπτά, ήταν η αναγκαστική αλλαγή του Κάμπελ, που ένιωσε στομαχικές διαταραχές.

Πω πω ένας Σέποβιτς!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Μίτσελ να ρίχνει στο ματς τους Ιμπαγάσα και Σέποβιτς, οι οποίοι πραγματικά εντυπωσίασαν. Τον πρώτο τον ξέραμε, τον δεύτερο τον μάθαμε! Ο Ολυμπιακός μπήκε και πάλι... φουριόζος και στο 51' έκανε το 3-0, όταν ο Παπάζογλου βρήκε πολύ όμορφα τον Σέποβιτς και αυτός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το πρώτο του τέρμα! Κάπου εκεί ο Ολυμπιακός χαλάρωσε και το... πλήρωσε. Ο Φράγκος, που ήταν από τους καλύτερους παίκτες των φιλοξενούμενων, έφυγε καταπληκτικά στην κόντρα και έκανε το 3-1 με ωραίο πλασέ, όμως η χαρά δεν κράτησε πολύ. Στο 63' ο Ιμπαγάσα βρήκε πολύ ωραία τον Ολαϊτάν που έκανε το 4-1, ενώ στο 80' από ασίστ και πάλι του Αργεντινού, ο Σέποβιτς βρέθηκε τετ α τετ και... εκτέλεσε για το 5-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

 













Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Παπάζογλου, Μετζανί, Α. Παπαδόπουλος, Χολέβας, Εντινγκά, Γιαταμπαρέ, Ντομίνγκεζ (46’ Ιμπαγάσα), Ολαϊτάν, Κάμπελ (34’ Βέργος), Μήτρογλου (46’ Σέποβιτς).

Φωκικός (Κούτσης): Μελίσσας, Πεχλιβανόπουλος, Άλα, Ιγιάνγκα (84' Γεωργουσόπουλος), Σκαρίμπας, Γουόρντεν, Θέος, Σιμονιάν, Άλβαρεζ, Πολυχρονάκης (16’ Φράγκος), Καλαγκάνης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags