Facebook Pixel Kαζαμίας part 6: Τα… τετράωρα ματς και η Πετρούλα στο CNN!
| 2011-01-02 02:10:00

Kαζαμίας part 6: Τα… τετράωρα ματς και η Πετρούλα στο CNN!

Kαζαμίας part 6: Τα… τετράωρα ματς και η Πετρούλα στο CNN!

Διαβάστε στο sportdog τον Καζαμία για τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2011

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Με εντολή ΕΣΑΚΕ, ΕΟΚ κανένα παιχνίδι Α1 και κυπέλλου μπάσκετ δεν θα ολοκληρώνεται πριν από την παρέλευση τετραώρου. «Οδηγός μας είναι το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός πέρυσι τον Δεκέμβριο. Μόνο έτσι θα υπάρχουν περισσότερα έσοδα για διαφημίσεις στα κανάλια, οπότε μ’ αυτόν τον τρόπο θα αυξηθούν τα τηλεοπτικά μας δικαιώματα». Σε αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός το ματς διήρκησε έξι ώρες, με τον ΕΣΑΚΕ να δίνει συγχαρητήρια: «Όσο μπορείτε, τραβήξτε το να κονομήσουμε».

Ο Νιόπλιας, δεν αντέχει να περιμένει μέχρι τον Δεκέμβριο τον Κέζο και κάνει νέο ξέσπασμα από μόνος του σε Πανούτσο, Καρπετόπουλο. Αυτή τη φορά δεν βρίζει καθόλου, αλλά γελάει όλη την ώρα φωνάζοντας: «Είμαι 100 χρόνια μπροστά, είμαι 100 χρόνια μπροστά»! Οι παρουσιαστές της εκπομπής ειρωνεύονται: «Ρε Νικόλα, αυτά τα έλεγε ο Δανιήλ». Για να πάρουν την απάντηση: «Είμαι 100 χρόνια μπροστά και από τον Δανιήλ».

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Σοκ στο πανελλήνιο. Έναν χρόνο μετά από το πρώτο τους ελαφρύ τροχαίο ατύχημα, Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος παραλίγο να στουκάρουν πάλι μεταξύ τους, βάζοντας σε κίνδυνο τα φανάρια και τους προφυλακτήρες των πολυτελών αμαξιών τους, μετά από αγώνα μπάσκετ έξω από το ΟΑΚΑ. Κατά διαβολική σύμπτωση ο Παναθηναϊκός έπαιζε ξανά με την Αρμάνι Μιλάνο. Το ατύχημα απεφεύχθη αυτή τη φορά επειδή την ώρα που ξεπάρκαραν τα αδέρφια κι ετοιμάζονταν για την… σύγκρουση, ερχόταν κατά τύχη με το Χάμερ ο Δημήτρης και μπήκε στην μέση. Το Χάμερ από την μικροσύγκρουση δεν κατάλαβε τίποτα. Ο Παύλος δήλωσε: «Δεν ξαναφοράω Αρμάνι».

Η Πετρούλα προσλαμβάνεται από το CNN για να λέει τον καιρό με το γνωστό της στιλ. Ο διευθύνων σύμβουλος του αμερικάνικου καναλιού έβγαλε κι ανακοίνωση: «Τόσα χρόνια μ’ αυτή τη μουστόγρια τον Λάρι Κινγκ, τι καταλάβαμε; Ας βάλουμε ένα δροσερό κορίτσι να μας κάνει λίγη γιόγκα». Η Πετρούλα κατακτά την Αμερική, λέγοντας πάντα μόνο τον καιρό της Ελλάδας.

Ο Ντιόγκο, που στο μεταξύ έχει επιστρέψει στον Ολυμπιακό, κάνει προσπάθεια να κόψει το κακό συνήθειο να πανηγυρίζει μόνος του όταν σκοράρει σε άδειο τέρμα στις προπονήσεις. Άνθρωποι του Ολυμπιακού τοποθετούν έναν ψεύτικο τερματοφύλακα – κούκλα στο Ρέντη και ο Ντιόγκο δεν μπορεί να βάλει γκολ πια. Στην αυλή του σπιτιού του τοποθετεί ένα εντελώς άδειο γκολπόστ και οι γείτονες τον ακούνε κάθε απόγευμα να φωνάζει: «Γκόοοοολ, γκόοοολ!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΚΑΖΑΜΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ SPORTDOG!

Part 1, part2, part 3, part 4, part 5
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags