Facebook Pixel Eποχή Γκαγκάτση και επίσημα στον Πανηλειακό!
| 2013-10-03 18:23:00

Eποχή Γκαγκάτση και επίσημα στον Πανηλειακό!

Eποχή Γκαγκάτση και επίσημα στον Πανηλειακό!

Και επίσημα ανατέλλει εποχή Βασίλη Γκαγκάτση στον Πανηλειακό.

Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ελληνικού ποδοσφαίρου, σε ενημερωτική συνάντηση με την πλειονότητα των αθλητικών συντακτών που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Πανηλειακού το πρωί στα γραφεία της ομάδας, δήλωσε ευθαρσώς ότι μπαίνει μπροστάρης στη φετινή σεζόν των «ερυθρόλευκων» της Ηλείας.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ χαρακτήρισε πρόκληση τον Πανηλειακό για τον ίδιο, δηλώνοντας ότι στόχος του είναι η οργάνωση του Πανηλειακού στα σύγχρονα επαγγελματικά πρότυπα ώστε να δημιουργηθεί μαι υγιής και μακροχρόνια βιώσιμη ομάδα.

 

Η υπόθεση Μαρτίνου και η συγγνώμη προς τον Τύπο και τον κόσμο

Ο κ.Γκαγκάτσης ξεκίνησε με την υπόθεση Μαρτίνου, αναφέροντας ότι ο Πανηλειακός έχει δίκιο, ωστόσο δεν αποκάλυψε την υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ για ευνόητους λόγους. Πρόσθεσε ότι η εκδίκασή της δεν έχει προσδιοριστεί, συνεπώς δεν υφίσταται λόγος να ασχολείται ο περίγυρος της ομάδας με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Στο σημείο αυτό, ζήτησε συγγνώμη για την παράλειψή του να μην παράσχει  τη στοιχειώδη ενημέρωση προς τον Τύπο, δεσμευόμενος ότι δεν θα επαναληφθεί μελλοντικά.

Ικανοποίηση από την αντιμετώπιση της τοπικής κοινωνίας

 

Ο κ.Γκαγκάτσης  εξέφρασε την ευχάριστη εκπληξή του από την αντιμετώπιση της τοπικής κοινωνίας προς το πρόσωπό του, κάτι που όπως τόνισε, δεν το έχει συναντήσει σε άλλη πόλη. «Το 95% των πολιτών που συναντώ στον δρόμο με έχει συγκινήσει με τη στάση του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ευθύς και άτεκγκτος απέναντι σε προσωπικές στρατηγικές υπονόμευσης

Ο νέος ισχυρός άνδρας του Πανηλειακού ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιτρέψει την εξυπηρέτηση προσωπικών στρατηγικών εις βάρος της ομάδας. «Κανείς δεν θα παίξει με την ομάδα».

Ο κ.Γκαγκάτσης επισήμανε ότι οι συμφωνίες ανθρώπων εντός της ομάδας με επιχειρηματίες της πόλης, δίχως ο ίδιος να έχει ενημερωθεί, δεν θα γίνουν επιτρεπτές απο εδώ και πέρα.

Επίσης υποσχέθηκε πλήρη διαφάνεια στα οικονομικά, δηλώνοντας ότι στις 31 Οκτωβρίου σε ανοιχτή συνάντηση θα ενημερώσει «όσους έχουν βάλει έστω κι ένα ευρώ στον Πανηλειακό, πού πήγαν τα χρήματά τους».

 

Τα χρέη της ομάδας

Τα χρέη που κληρονόμησε ο Πανηλειακός είναι περίπου 250.000 ευρώ (190.000 ευρώ στο ΙΚΑ και 60.000 ευρώ σε ποδοσφαιριστές. Ο κ.Γκαγκάτσης διευκρίνισε ότι δεν υφίσταται ενδεχόμενο τιμωρίας της ομάδας από πιθανές προσφυγές, μια και έχει αναλάβει ο ίδιος το θέμα.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου πάντως, στηλίτευσε τα «βάρη» του παρελθόντος αναφέροντας «ο Πανηλειακός κληρονόμησε μόνο υποχρεώσεις και κανένα δικαίωμα»!

Όσον αφορά το εμπορικό κομμάτι και τις χορηγίες, παραδέχθηκε την καθυστέρηση, λέγοντας ότι προείχαν οι ενέργειες ώστε να συμμετάσχει η ομάδα στο πρωτάθλημα. «Όλα έγιναν μέσα σε ένα μήνα, τη στιγμή που άλλες ομάδες δεν κατέβηκαν σε αγώνα», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Καθιερώνεται το εισιτήριο των 5 ευρώ

Το εισιτήριο των 5 ευρώ θα καθιερωθεί σε όλη την αγωνιστική περίοδο, ενώ ειδική μέριμνα θα υπάρχει για τους οργανωμένους φιλάθλους. Παράλληλα ο κ.Γκαγκάτσης προανήγγειλε ειδικές παροχές για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας στη θύρα 4, η οποία θα αναμορφωθεί

 

Λύθηκε η παρεξήγηση με τον δήμαρχο, «καίει» ο αγωνιστικός χώρος

Ο κ. Γκαγκάτσης ενημέρωσε ότι συναντήθηκε με τον δήμαρχο Πύργου, Μάκη Παρασκευόπουλο, τονίζοντας ότι λύθηκε η όποια παρεξήγηση είχε δημιουργηθεί, λαμβάνοντας την υπόσχεση για βοήθεια από τη δημοτική Αρχή.

Σχετικά με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, τα δεδομένα είναι πολύπλοκα. Για να αντικατασταθεί, απαιτούνται 45 μέρες αχρησίας, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα θα πρέπει να δώσει τουλάχιστον έναν αγώνα σε άλλο γήπεδο.

«Θα περιμένω την εισήγηση του προπονητή για να αποφασίσω, αλλιώς θα μετατεθεί για τη λήξη της σεζόν».

Ολοκληρώνοντας ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ την τοποθέτησή του, επανέλαβε ότι αταλάντευτος στόχος του είναι να χτίσει μια ομάδα βασισμένη στα σύγχρονα επαγγελματικά πρότυπα με υγιή οικονομική βάση και ύστερα μπορεί να γίνει λόγος για υψηλές αγωνιστικές βλέψεις, οι οποίς φτάνουν ως την επιστροφή στη Superleague.

 «Στόχος είναι η ομάδα να αποκτήσει υγεία και στο τέλος της χρονιάς όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα να μιλάει για τον Πανηλειακό» δήλωσε, κάνοντας κάλεσμα στον κόσμο να συρρεύσει στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου την Κυριακή το μεσημέρι.

Ο αγώνας ξεκινά στις 16:00 και διαιτητές είναι οι:  Νεοφυτιάδης (Κορινθίας) Βοηθοί: Μπετσόγλου (Κορινθίας), Παπανικολάου (Κορινθίας) 4ος: Μακρυπόδης (Αχαΐας).

Στις θύρες 8 και 9 το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ, ενώ στις θύρες 3 και 4 θα κοστίζει ;0 ευρώ.

Πηγή: patrisnews.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags