Facebook Pixel Δεν διώχνει τον κόουτς για να μην τον... διώξουν!
| 2013-10-05 11:50:00

Δεν διώχνει τον κόουτς για να μην τον... διώξουν!

Δεν διώχνει τον κόουτς για να μην τον... διώξουν!

Ποιος πρόεδρος κρατάει τον προπονητή σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ, παρότι δεν... τραβάει, επειδή φοβάται πως θα αρχίσει η γκρίνια για τον ίδιο; Η απάντηση στον sportdog!

Καυτό θέμα από ομάδα της Σούπερ Λιγκ έχει... μυρίσει ο sportdog, καθώς όπως μαθαίνουμε πρόεδρος ομάδας δεν διώχνει τον προπονητή επειδή φοβάται πως θα χάσει την θέση του!

Αναφερόμαστε στον ΟΦΗ και στις επιλογές του Μάνθου Πουλινάκη, ο οποίος παρότι βλέπει πως ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν «βοηθάει» για την ώρα την ομάδα, δεν αποφασίζει με τίποτα να τον διώξει. Μπορεί ο κόσμος να είναι απογοητευμένος από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις και τα λεφτά που δόθηκαν και δεν «φαίνονται» στο γήπεδο, ωστόσο ο Έλληνας κόουτς παραμένει στον πάγκο.

Ο Πουλινάκης φυσικά και γνωρίζει ότι οι Κρητικοί δεν αποδίδουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους και ότι δεν γίνεται με τόσες μεταγραφές, ο ΟΦΗ να έχει τέσσερις ισοπαλίες στην έδρα του με Πανιώνιο, Αστέρα, Πλατανιά και ΠΑΟΚ και δύο ήττες εκτός με Βέροια και ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν θέλει το «διαζύγιο» με τον Δερμιτζάκη, καθώς φοβάται το... παρελθόν!

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η στήλη «sportdog penalty», ο Πουλινάκης θεωρεί πως μια αποπομπή του Δερμιτζάκη θα σημαίνει αυτομάτως και παραδοχή των δικών του λαθών στην ομάδα, με συνέπεια αρκετοί να ζητήσουν την «επιστροφή» του Νίκου Μαχλά.

Έτσι λοιπόν, ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ, που το καλοκαίρι έμεινε στο περιθώριο τόσο στην επιλογή κόουτς όσο και παικτών, είναι πολύ πιθανό να ξαναπάρει τον ηγετικό ρόλο που είχε στον σύλλογο τα προηγούμενα χρόνια, κάτι που θα αποτελέσει... τεράστιο χτύπημα στον Πουλινάκη!

Για αυτό και στηρίζει (για την ώρα) τον Δερμιτζάκη, ώστε να αποφύγει και την κριτική προς του πρόσωπό του. Θεωρεί πως αν την «γλιτώσει» ο κόουτς, θα την «γλιτώσει» και αυτός...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags