Facebook Pixel «Ντουντού, η τελευταία σου ευκαιρία»
| 2011-04-02 17:40:00

«Ντουντού, η τελευταία σου ευκαιρία»

«Ντουντού, η τελευταία σου ευκαιρία»

Ο Βαλβέρδε δίνει φανέλα βασικού στον Ντουντού και τον… προκαλεί να του αποδείξει πως αξίζει να μείνει. Άλλωστε, ο σκύλος σας έγραψε από χθες τι ισχύει για το μέλλον του Βραζιλιάνου.

Στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού θα ξεκινήσει ο Ντουντού την Κυριακή με την Καβάλα, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να του δώσει μία ευκαιρία, ώστε να… απαντήσει σε όσους τον αμφισβητούν, αλλά και σε όσους «παρεξηγήθηκαν» από τις δηλώσεις του για τον Σισέ και το «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Βραζιλιάνος μπορεί με επίσημη δήλωσή του χθες να είπε πως έγινε λάθος στην μετάφραση, ωστόσο το κακό είχε ήδη γίνει και αρκετοί φίλοι των Πειραιωτών, αλλά και Μέσα φίλα προσκείμενα στον Ολυμπιακό, έχουν… στραβώσει μαζί του.  

Ο Βάσκος όμως έχει αντίθετη άποψη και για αυτό αναμένεται να δώσει ακόμα μία ευκαιρία στο 29χρονο άσο. Άλλωστε, όπως σας γράψαμε και από χθες, οι πιθανότητες παραμονής του στο Λιμάνι και τη νέα χρονιά είναι πολλές και για αυτό βγήκε και η συνεννοημένη μεταξύ παίκτη και διοίκησης ανακοίνωση – διάψευση.

Έτσι λοιπόν, ο Ντουντού σύμφωνα με όσα έδειξε ο Βαλβέρδε στην προπόνηση θα ξεκινήσει στον άξονα αντί του τιμωρημένου Ιμπαγάσα, έχοντας δίπλα του τον Μοϊσές Ουρτάδο, ο οποίος επίσης επανέρχεται στο αρχικό σχήμα μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα, λόγω του τραυματισμού του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags