Facebook Pixel Συμπαίκτες και εκτός γηπέδου Κονέ – Σαμαράς!
| 2013-10-12 20:48:00

Συμπαίκτες και εκτός γηπέδου Κονέ – Σαμαράς!

Συμπαίκτες και εκτός γηπέδου Κονέ – Σαμαράς!

Παναγιώτης Κονέ και Χριστίνα Στεφανίδη: Παντρεύονται με κουμπάρο τον Γιώργο Σαμαρά!

Πολύ ευτυχισμένοι κι ερωτευμένοι είναι ο Παναγιώτης Κονέ και η Χριστίνα Στεφανίδη, που αισίως κλείνουν τρία χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι κατάφερε να νικήσει την απόσταση που αρχικά φαινόταν πως θα ήταν εμπόδιο για την πορεία της σχέσης τους, με το μοντέλο να μετακομίζει μόνιμα στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Μπολόνια, την πόλη που ζει και αγωνίζεται ο διεθνής ποδοσφαιριστής. Στην Ιταλία βέβαια, κάνει καριέρα και η Χριστίνα αφού είναι περιζήτητο μοντέλο κι έχει κάνει αρκετές δουλειές στην γειτονική χώρα.

Μετά τον πρώτο χρόνο της σχέσης τους, τα δημοσιεύματα τους ήθελα να έχουν αρραβωνιαστεί και τις οικογένειές τους να γνωρίζονται και να ανταλάσσουν ακριβά δώρα. Τώρα φαίνεται πως η σχέση του Παναγιώτη Κονέ και της Χριστίνας Στεφανίδη θα περάσει σε άλλο επίπεδο και πιο συγκεκριμένα, θα επισημοποιηθεί. Αν και δεν έχουν ακόμα ανακοινώσει ακριβή ημερομηνία, όπως αναφέρουν άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον, ο γάμος θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι σύμφωνα με πληροφορίες του FTHIS.GR. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει η πορεία της εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ, της οποίας είναι μέλος ο Παναγιώτης Κονέ.

Δεν είναι όμως μόνο ο γαμπρός μέλος της εθνικής, αλλά και ο κουμπάρος! Ο λόγος για τον Γιώργο Σαμαρά που θα αλλάξει τα στέφανα στους καλούς του φίλους. Σαμαράς και Κονέ γνωρίστηκαν μέσω των συμμετοχών τους στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και μαζί με τον Μιχάλη Σηφάκη, αποτελούν "αχτύπητη τριάδα".

Το ζευγάρι μετά την τέλεση του μυστηρίου που θα γίνει όπως όλα δείχνουν στην Ελλάδα, θα επιστρέψει στην Μπολόνια, μιας και εκεί θα αγωνίζεται ο Παναγιώτης Κονέ μέχρι και το 2017.

Πηγή: fthis.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags