Facebook Pixel «Να καλέσει και τον Μαρινάκη ο εισαγγελέας»
| 2011-04-02 18:31:00

«Να καλέσει και τον Μαρινάκη ο εισαγγελέας»

«Να καλέσει και τον Μαρινάκη ο εισαγγελέας»

"Ο Δαλούκας και η σύζυγος του θέλουν τη νομική μου συνδρομή ως πολιτικοί ενάγοντες στο σκάνδαλο της παράγκας Νο2", αποκάλυψε στον FM100 ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας, ενώ παράλληλα τόνισε πως ο εισαγγελάς πρέπει να καλέσει και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο γνωστός ποινικολόγος επιβεβαίωσε ότι ο Βολιώτης διαιτητής τον επισκέφθηκε χθες στο γραφείο του και ζήτησε την βοήθειά του. "Θα σκεφτώ τι θα κάνω.Ισως τη Δευτέρα του δώσω έναν συνεργάτη μου", δήλωσε ο κ.Κούγιας, που επιτέθηκε στον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού Ν.Πατέρα:

"Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Εγώ ουδέποτε τηλεφώνησα σε διαιτητή πριν το ματς. Ο κ.Πατέρας το έκανε και αρνήθηκε να συνεργαστεί μαζί μου για να αποκαλύψουμε την παράγκα Νο2. Το ίδιο κύκλωμα δεν πουλούσε υπηρεσίες στον κ.Πατέρα πέρσι, όταν άλωσε το ελληνικό ποδόσφαιρο;"

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής αναφέρθηκε και στον Βαγγέλη Μαρινάκη: "Ο εισαγγελέας έπρεπε να καλέσει και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Για να ξεκαθαριστεί σε ποιον Βαγγέλη αναφέρεται ο Μπέος".

Και κατέληξε:"Διαχρονικά τις παράγκες τις δημιούργησαν και τις συντήρησαν το Filmnet και ο ΟΠΑΠ".

Πηγή: dikisports.blogspot.com
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags