Facebook Pixel Θύμισε παλιά Μίλαν στο ξεκίνημα
| 2011-04-02 22:47:00

Θύμισε παλιά Μίλαν στο ξεκίνημα

Θύμισε παλιά Μίλαν στο ξεκίνημα

Εμείς σας τα έχουμε πει από νωρίς. Σήμερα η μέρα είναι για να έχεις χίλια μάτια και να βλέπεις ματσάρες απ’ όλη την Ευρώπη. Τι παιχνιδάρα είναι αυτή που γίνεται τώρα στο Μιλάνο;

Και τι δεν είδαμε στο α’ μέρος. Γκολ πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, δοκάρι, ευκαιρίες, ταχύτατους συνδυασμούς, κόντρες σκληρές, μαρκαρίσματα και τσαμπουκάδες. Απ’ όλα είχε το ματς στο πρώτο 45λεπτο.

Η Μίλαν, μάλιστα, μπήκε τόσο δυνατά στον αγώνα που θύμισε Μίλαν από τα παλιά καλά χρόνια της. Πολύ καιρό είχαμε να την δούμε τόσο σπιρτόζα σε κρίσιμο ματς. Ειδικά μέχρι το 15’ ήταν απίστευτη. Την έπνιξε την Ιντερ που ήταν σοκαρισμένη από το γρήγορο γκολ.

Σιγά – σιγά, όμως, η Ίντερ ξύπνησε και ειδικά μετά το 30’ μπορούσε να βάλει γκολ. Και να δούμε τώρα τι θα γίνει στο β’ μέρος. Η Μίλαν θα αντέξει σ’ αυτόν τον ξέφρενο ρυθμό και στα τρελά μαρκαρίσματα στο κέντρο για να φεύγει γρήγορα στις αντεπιθέσεις; Ή η Ιντερ θα καταφέρει να πάρει το πάνω χέρι.

Μεγάλη εμφάνιση, πάντως, ως τώρα κάνουν ο Ζέεντορφ και ο Ρομπίνιο, όπως και ο σκόρερ Πάτο. Από την Ιντερ ανέβηκε από κάποιο σημείο και μετά πολύ ο Ετό, αλλά και ο Σνάιντερ. Σασπένς, λοιπόν, για να δούμε τι θα γίνει σε λίγο. Και, μάλιστα, όπου να’ ναι ξεκινάει και το Βιγιαρεάλ – Μπάρτσα στην Ισπανία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σαββατιάτικο… χτύπημα στην Σούπερ Λίγκα!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags