02/04/11 - 23:32

Διαλύεται η ΑΕΚ αν δεν περάσει στα χέρια των οπαδών

Η ΑΕΚ υποφέρει. Η ΑΕΚ αργοπεθαίνει. Η ΑΕΚ μικραίνει ως μέγεθος και ως σύλλογος και οι μόνοι που το βιώνουν αυτό στο πετσί τους και σπαράζει η καρδιά τους είναι οι οπαδοί της.

Διαλύεται η ΑΕΚ αν δεν περάσει στα χέρια των οπαδών
27.512views 0shares

Κανένας Σκόκο, κανένας Χιμένεθ και κανένας Αδαμίδης δεν θα δώσουν δεκάρα αν η Ένωση βαρέσει διάλυση και καταλήξει να παίζει στο... ερασιτεχνικό.

Σωτηρία δεν διαφαίνεται στην άκρη του «τούνελ» στο οποίο έχει μπει τα τελευταία χρόνια η ΑΕΚ. Πρόεδροι με οικονομική επιφάνεια επιπέδου... Λεβαδειακού, ρόστερ τύπου Αστέρα Τρίπολης και Καβάλας, δίψα και όρεξη για να χτιστεί κάτι νέο δεν διαφαίνεται από κανέναν.

Η προϋπόθεση για να παραμείνει έστω και στην εντατική ζωντανή η ΑΕΚ θα είναι η άμεση πώληση αρκετών ποδοσφαιριστών που άλλος περισσότερο (Σκόκο, Μανωλάς...) και άλλος λιγότερο (Σάχα, Λαγός, Γκέντσογλου...) πιάνουν πέντε δέκα φράγκα στην πιάτσα. Αναγκαστικά οι περισσότεροι πρωτοκλασάτοι θα πουληθούν για να μην μπει από τώρα λουκέτο στο «μαγαζί».

Το παραμυθάκι σας το αποκαλύπτει σήμερα ο Sportdog και είναι τύπου: «Θα πουλήσουμε για να τα βγάλουμε πέρα. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Θα πάμε στη Ριζούπολη που έχει μικρότερο ενοίκιο και θα γεμίσουμε το ρόστερ με ελληνόπουλα διψασμένα για να ματώσουν τη φανέλα».

Κάπως έτσι θα πάει το πράγμα το καλοκαίρι αν δεν βρεθεί κάποιος με οικονομική επιφάνεια για να δώσει το φιλί της ζωής στην ΑΕΚ. Του χρόνου τα πράγματα αναμένεται να είναι ακόμα χειρότερα εκτός και αν πάρει σάρκα και οστά το σενάριο που φημολογείται και ακούγεται ολοένα και εντονότερα στην πιάτσα.

Να περάσει δηλαδή η Ένωση στα χέρια των οπαδών της. Για κάποιους που βλέπουν μακριά, αυτή είναι η μόνη πραγματική ελπίδα για σωτηρία. Όλα τα υπόλοιπα είναι... άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ