Facebook Pixel Επιστροφή Βγενόπουλου στον ΠΑΟ;
| 2013-10-17 08:40:00

Επιστροφή Βγενόπουλου στον ΠΑΟ;

Επιστροφή Βγενόπουλου στον ΠΑΟ;

Επανεμφάνιση Βγενόπουλου στο προσκήνιο του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ εφημερίδας. Θα θέλανε.
 

Χαρμόσυνα νέα για Παναθηναϊκό που κυκλοφορεί πλέον βαρειά χρεωμένος, με τη στάση του τραπεζίτη και μεγαλομετόχου Ανδρέα Βγενόπουλου μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη κύριο Ηλία Μιχαλαριά. Να μην το ρίξουμε στα ανέκδοτα. Να πληροφορήσουμε εγκύρως παναθηναϊκούς και μη.

Θυμίζω ότι την περασμένη περίοδο, για πρώτη φορά στην Ιστορία του, ο Παναθηναϊκός δεν εξασφάλισε αδειοδότηση από την UEFA, διότι είναι ανοικτός, πιο σωστά εκτεθειμένος σαν ανώνυμη εταιρεία. Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2013 θα μπουν στην κρεατομηχανή της ΕΠΟ τα οικονομικά στοιχεία της τρέχουσας περιόδου.

Αν, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός δεν είναι οκέυ, τότε θέτει υποψηφιότητα αποκλεισμού του από το γιουρόπα ληγκ, ακόμα κι αν προκριθεί αγωνιστικά.

Δέκα φορές ο Βγενόπουλος είπε «όχι» για να ενισχύσει την ΠΑΕ υπό τον Αλαφούζο. Τώρα, όμως, λένε ότι φαίνεται να αλλάζει στάση. Παραμύθια.

Πλησιάζει τον τραπεζίτη π.χ. η Παναθηναϊκή Συμμαχία που είναι σωματείο μη κερδοσκοπικό, αλλά κρατάει την πλειοψηφία του 56% στην ΠΑΕ. Κάποιος σύνδεσμος παλαιμάχων, ένωση ερασιτεχνών, λοιποί ηρωικοί και πένθιμοι. Γάτος στα κεραμίδια ο δικός σου, τους λέει.

-Σύμφωνοι, είστε σε δύσκολη θέση, όμως καλό είναι να υπάρχει μία έκθεση οικονομικών πεπραγμένων του σωματείου σας την τελευταία 3ετία, 5ετία.

Να ξέρει, δηλαδή, ο άνθρωπος σε ποιους θα τα χώσει, όχι σε τίποτα λαμόγια. Μία έκθεση θέλει 3-5 μήνες και κάποιο ποσό 10-40.000 ευρώ. Να ψάξει ο ορκωτός το χαρτί που λείπει από το αρμόδιο υπουργείο, από την εφορία, το δήμο. Δεν μιλάμε για Price water house και μία κατοστάρα σίγουρα.

Πού θα τα βρουν τα λεφτά οι ερασιτέχνες. Άντε και τα βρήκαν. Τον Βγενόπουλο θα τον ξαναβρούν; Άντε και τον ξαναβρήκαν. Τα στοιχεία της έκθεσης θα του αρέσουν; Άντε και του αρέσουν. Τι θα πάρουν από τον Βγενόπουλο; Από τα τρία το μακρύτερο.

Πηγή: apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags