Facebook Pixel «Μάικλ Τζάκσον ή να πάτε στο διάολο»!
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-03 16:55:00

«Μάικλ Τζάκσον ή να πάτε στο διάολο»!

«Μάικλ Τζάκσον ή να πάτε στο διάολο»!

Σθεναρά υπερασπίστηκε την απόφαση της ανέγερσης του αγάλματος του Μάικλ Τζάκσον έξω από το γήπεδο της Φούλαμ, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ…

«Οι οπαδοί του ποδοσφαίρου το λατρεύουν. Αν κάποιοι ηλίθιοι οπαδοί δεν καταλαβαίνουν και δεν εκτιμούν ένα τέτοιο δώρο, τότε μπορούν να πάνε στον διάβολο», δήλωσε ο Αλ Φαγέντ την Κυριακή κατά τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος έξω από το Κρέιβεν Κότατζ.

«Δεν τους θέλω για οπαδούς μας. Αν δεν καταλαβαίνουν και δεν πιστεύουν τα πράγματα στα οποία πιστεύω τότε να πάνε να υποστηρίξουν την Τσέλσι ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα», πρόσθεσε.

Ο Αλ Φαγέντ, ένας από τους στενούς φίλους του Αμερικανού ειδώλου της ποπ, σκόπευε αρχικά να στήσει το άγαλμα έξω από το πολυκατάστημα Harrods στο Λονδίνο, πριν τελικά το πουλήσει.

Το άγαλμα, που απεικονίζει τον Τζάκσον με ένα ασημί σακάκι με χρυσά σιρίτια και άλλα σήματα κατατεθέν της εμφάνισής του (όπως οι λευκές κάλτσες και το ένα γάντι), στήθηκε έξω από το γήπεδο της Φούλαμ, στις όχθες του ποταμού Τάμεση.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις σε μερίδα οπαδών, δεδομένου και του γεγονότος ότι ο Τζάκσον είχε παρακολουθήσει μόνο ένα παιχνίδι της Φούλαμ στο Craven Cottage, πίσω στο 1999, κόντρα στη Γουίγκαν.

Πηγή: sentragoal.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags