Facebook Pixel «Ποιος Παναθηναϊκός; Περίπου 100 οπαδοί της Μακάμπι θα έρθουν»
Ποδόσφαιρο
| 2013-10-22 17:02:00

«Ποιος Παναθηναϊκός; Περίπου 100 οπαδοί της Μακάμπι θα έρθουν»

«Ποιος Παναθηναϊκός; Περίπου 100 οπαδοί της Μακάμπι θα έρθουν»

Το μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ Παναγιώτης Ποικιλίδης μίλησε για την αναμέτρηση της Πέμπτης και τα μέτρα ασφαλείας που πάρθηκαν, αλλά και για την αδελφοποίηση των οπαδών της Μακάμπι με αυτούς του Παναθηναϊκού.

O Ποικιλίδης με δηλώσεις του στον Arena αρχικά αναφέρθηκε στην προσοχή που πρέπει να υπάρξει από πλευράς κόσμου: «Είναι ένα παιχνίδι που θα έχουμε το κόσμο στο πλευρό μας. Είναι πολύ σημαντικό και οι οπαδοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην τιμωρηθούμε. Άμα εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την Ραπίντ ο κόσμος του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη είναι άψογος. Τα μέτρα της UEFA είναι ιδιαίτερα αυστηρά και πρέπει να υπάρξει αυξημένη  προσοχή».

Για τις κυρώσεις που μπορεί να επιβάλλει η UEFA: «Άμα δε προσέξουμε δεν κινδυνεύουμε μόνο να παίζουμε αγώνες χωρίς κόσμο αλλά υπάρχει κίνδυνος να αποκλειστούμε ακόμα και από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά ο κόσμος θα είναι όπως πρέπει και στο αγωνιστικό κομμάτι θα κερδίσουμε».

Για τα επεισόδια που είχαν γίνει με την Ραπίντ Βιέννης: «Θεωρώ πως έγιναν λάθη τότε, εγώ δεν ήμουν στην διοίκηση, αλλά τώρα πλέον έχουμε αποκτήσει εμπειρία σ’ αυτό το θέμα. Υπεύθυνοι για τα επεισόδια που είχαν γίνει ήταν οι οπαδοί της Ραπίντ. Δεν έγινε σωστός έλεγχος και οι αυστριακοί πέρασαν επικίνδυνα αντικείμενα στο γήπεδο με αποτέλεσμα να προκαλέσουν  τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά θα γίνει εξονυχιστικός έλεγχος και τα μέτρα θα είναι αυστηρά».

Για το θέμα της αδελφοποίησης των οπαδών της Μακάμπι Χάιφα με τον Παναθηναικό: «Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την αδελφοποίηση των οπαδών της  Μακάμπι Χάιφα με συνδέσμους του  Παναθηναϊκού. Στην ενημέρωση που έχουμε είναι ότι απλά είχε συμβεί ένα περιστατικό αδελφοποίησης πριν από δέκα χρόνια. Δε θα μειώσουν ή θα αυξήσουν τα μέτρα οι πληροφορίες αυτές. Έχουμε πάρει μέτρα για κάθε περίπτωση».

Για τους οπαδούς της Μακάμπι Χάιφα: «Οι οπαδοί της Μακάμπι θα πρέπει να έρθουν νωρίς στο γήπεδο ώστε να ελεγχθούν κατάλληλα.  Περισσότερες πληροφορίες θα ξέρουμε την Πέμπτη όταν θα ληφθούν αυτές οι αποφάσεις από την αστυνομία στη σύσκεψη των μέτρων τάξης. Στο πέταλο της θύρας 8,  δεν θα είναι πάνω από 100 με 120 άτομα. Τόσοι οπαδοί της Μακάμπι γνωρίζουνε ότι θα έρθουν».

Για την εμπιστοσύνη που υπάρχει στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Έχουμε πάρει τα μέτρα μας και δεν  θέλουμε η ομάδα να  παίζει χωρίς κόσμο ή ακόμα χειρότερα να αποκλειστεί από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όταν θέλει ο κόσμος έχει τη συμπεριφορά που πρέπει. Οι οπαδοί μας  που μεταφέρθηκαν στην Ολλανδία είχαν άψογη συμπεριφορά».

Για τα εισιτήρια: «Οι πληροφορίες λένε πως οι πωλήσεις των εισιτηρίων πάνε πολύ καλά. Ελπίζουμε το γήπεδο να γεμίσει. Με γεμάτο γήπεδο δεν φοβόμαστε τίποτα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags